Madona raskinula sa Hesusom

0
Kraljica popa Madona stavila je tačku na svoju strasnu romansu sa brazilskim manekenom Hesusom Luzom, jer im je na kraju ponestalo tema za razgovor
foto: Red Dot
foto: Red Dot

Kao i mnogo puta u svojoj karijeri, pedesetjednogodišnja Madona ponovo je postala top tema svih svetskih medija, ali ovoga puta zbog toga što je prekinula jednogodišnju vezu sa atraktivnim brazilskim manekenom Hesusom Luzom.

Iako nikada nisu javno želeli da komentarišu svoju vezu, o njihovoj romansi pisalo se još od decembra 2008. godine kada su se upoznali na snimanju za magazin W, a zgodni promoter donjeg veša dugo je tvrdio da su samo prijatelji. Uprkos tome što se u nekoliko navrata pisalo o njihovom razlazu, ali i najavama venčanja i planiranju potomstva, američki mediji prenose da je razlog raskida u tome što Madona jednostavno više nije imala o čemu da razgovara sa dvadesetrogodišnjim Hesusom.

- Problem sa Hesusom bio je toliko očigledan: razlika u godinama. To što je njihova veza uopšte potrajala godinu dana mnogima se čini kao čudo. On je savršeno zgodan, džentlmen i jako je pametan, ali oni su u skroz različitim stadijumima života. Sada je gotovo. Ili, kako mi je Madona sama rekla: Nestalo nam je tema za razgovor. Stvarno se naprežem u poslednje vreme da pronađem zajednički jezik. Imamo samo kabalu, ali to je to - naveo je za Hollyscoop jedan Madonin bliski prijatelj.

Drugi izvor kaže da je Madona mekog srca i da je shvatila da će ukoliko nastavi vezu sa Hesusom to biti samo na njegovu štetu.

Međutim, izgleda da je od tema za razgovor presudnije bilo to što je kraljica popa u poslednje vreme intenzivirala druženje sa tridesetčetvorogodišnjim ragbistom Aleksom Rodrigezom sa kojim je bila u vezi i pre razvoda od slavnog britanskog režisera Gaja Ričija.

 

makonda-tracker