Jača od nevolja

Dunja Ilić nakon incidenta koji je šokirao Balkan: Ja sam mnogo srećna žena

0
Pošto je doživela stravičan fizički napad u sopstvenom stanu u Prištini, bivša pevačica se vraća Beograd i sprema nove planove za budućnost...
foto: Facebook Printscreen
foto: Facebook Printscreen

"Nisam ni slutila da će se veče koje je trebalo da provedem u društvu prijatelja pretvoriti u kobno", istakla je Dunja za Kurir.

Nekadašnja pevačica otkrila je da je njen napadač poznanik kojeg je njen prijatelj doveo u njen stan i da je do napada došlo jer su se sukobili oko politike.


I pre nego što joj se dogodio nemio incident u Prištini, Dunja je odlučila da se vrati u srpsku prestonicu, svoj rodni grad.

"Uplašila sam se jer nije imao ko da me zaštiti", s gorčinom kaže Ilićeva i dodaje: "Tada sam shvatila da u gradu u kojem sam živela godinu dana zapravo i nemam prijatelje, da nemam kome da se obratim za zaštitu i pomoć. Ne postoji gori osećaj od toga da si sam."

 

S obzirom na to da je imala poteškoće da pronađe zaposlenje u Prištini, Dunja se nada da će u Beogradu normalno zarađivati za život.

"Sigurno se neću vraćati pevanju, planiram da se bavim politikom, ali za početak samo volonterski", istakla je Dunja.

Ona je juče na društvenoj mreži Fejsbuk odgovorila svima koji su primetili koliko se brzo oporavila.

 

U subotu, bivša pevačica je na ovoj društvenoj mreži otkrila da iščekuje druženje s porodicom i prijateljima u svom rodnom gradu.

 

 

makonda-tracker