Žizel Bundšen: Uživam da dojim sina

0
Svetski popularna manekenka Žizel Bundšen, koja je u decembru 2009. godine postala majka, potpuno se posvetila sinu Bendžaminu, pa joj problem ne predstavlja ni dojenje.
foto: Red Dot
foto: Red Dot

Od kada je u decembru prošle godine na svet donela sina Bendžamina, slavna manekenka Žizel Bundšen i njen suprug Tom Brejdi potpuno su posvećeni svom malom anđelu.

Iako nema mnogo vremena za spavanje od kada je postala mama, jedna od najplaćenijih manekenki u potpunosti se predala novoj životnoj ulozi.

- Materinstvo me je skroz promenilo i oplemenilo je moj život.  Ni jedna obaveza mi ne predstavlja problem, svom sinu sam stalno dostupna zbog dojenja. To jeste isrpljujući proces, ali je istovremeno i jedno nezamenjivo iskustvo u kome uživam - otkrila je dvadesetdevetogodišnja Žizel magazinu People.

Uprkos posvećenosti detetu, manekenka je uspela da se samo šest nedelja nakon porođaja vrati svojim poslovnim obavezama. Prvo snimanje mlada mama imala je za katalog brazilskog brenda Colcci, a tada nije angažovala dadilju, jer joj je veliku pomoć i podršku oko Bendžamina pruža majka Vanja.

Danilo Mašojević

makonda-tracker