atmosfera za pamćenje

Ana Bekuta otkrila detalj s proslave: Osmeh Duška Tošića govori više od reči (FOTO)

0
Popularna pevačica bila je zadužena za dobro raspoloženje na proslavi 10. godišnjice ljubavi i osme godišnjice braka Jelene Karleuše i Duška Tošića, a ona nije odolela da ne podeli jedan prelep trenutak s ove zabave.
foto: News 1, Daktilo
foto: News 1, Daktilo

Jelena i Duško su svoju ljubav slavili u jednom prestoničkom restoranu i bili svakako najraspoloženiji od svih prisutnih - srećni i još uvek zaljubljeni jedno u drugo.

 

Slavlje za pamćenje: Jelena Karleuša zapevala hit Ane Bekute, a kada je Duško uzeo mikrofon nastalo je opšte oduševljenje (VIDEO)


Nakon deset godina od prvog poljupca, ponosni roditelji Atine i Nike obeležili su ovaj važan datum uživajući u pesmama Jelenine koleginice Ane Bekute.

 

 

A photo posted by Dusko Tosic (@duskotosic) on

 

Jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima je i te kako uživala u ovoj proslavi i društvu srećnog para, a koliko je svojim glasom oduševila slavljenike pokazuje i fotografija koju je Ana podelila na Instagramu.

 

Ovako izgleda sestrinska ljubav: Ponosna mama Jelena Karleuša podelila preslatku fotografiju svojih malih princeza


Naime, Jelena i Duško su više puta prilazili Ani i s njom pevali, a Tošić je u jednom trenutku stavio ruku na grudi i širokim osmehom pokazao koliko ga je dirnula Bekutina pesma i koliko su se on i Jelena dobro proveli.

 

 

A photo posted by #AnaBekuta (@anabekuta1) on

 

makonda-tracker