Posle nastupa u Dizeldorfu

Marija Šerifović objasnila: Evo šta se zapravo dogodilo tog kobnog dana... (FOTO)

0
Pevačica Marija Šerifović morala je da odloži koncert u Podgorici, gde je bila najavljena kao gost manifestacija "Podgoričko leto". Zbog povrede, ona umesto na bini, više vremena provodi u krevetu...
foto: Instagram
foto: Instagram

Marija je objasnila šta se dogodilo.

 

Posle nastupa u Dizeldorfu, na kojem je bio baš lud provod, spotakla sam se i pala. Ali kako to obično biva u tim situacijama, videvši da padam, u tih nekoliko desetinki sekunde, trudila sam se da ublažim pad, i pala još nezgodnije, tako da sam povredila vrat.

 

Bilo je veoma bolno, ali sada mi je malo bolje. Moram sanirati povredu, u narednih nekoliko dana imam mnogo terapija, nadam se da će brzo proći.

 

Nadam se da ću se uskoro vratiti nastupima, a žao mi je što sam morala da otkažem koncert u Podgorici", rekla je Marija za Alo.

foto: Luka Šarac

Ona će svakako ispuniti dato obećanje i nastupiti pred Podgoričanima čim se oporavi i nađe slobodan termin među svojim zakazanim nastupima.

 

Marija Šerifović zbog povrede odložila nastup: Vidimo se u oktobru ili novembru... (FOTO)

 

Žao mi je što se ovo desilo i što zbog moje povrede ispaštaju moji dragi fanovi. Ali najvažnije je da se povreda sredi, a mi se vidimo čim bude malo hladnije, u oktobru ili novembru.

 

Voli vas vaša Marija", poručila je Šerifovićeva svima koji su unapred kupili karte za ovaj događaj.

foto: Story Press

Kako saznajemo, ona nije istog trenutka kada se povredila otkazala nastup, jer je kao profesionalac mislila da će je povreda proći, te da će bez problema nastupiti u Podgorici. Međutim, kada su joj lekari predočili ozbiljnost situacije, ona je svom timu javila loše vesti.

makonda-tracker