Anđelina Džoli i Bred Pit ipak zajedno

0
Najpoznatiji holivudski par Anđelina Džoli i Bred Pit pojavili su se zajedno na tradicionalnoj ceremoniji dodele nagrada Udruženja američkih reditelja, demantujući tako priče o raskidu.

Par o čijem mogućem rastanku trenutno bruji pola planete, Anđelina Džoli i Bred Pit, pojavili su se u nedelju zajedno na tradicionalnoj ceremoniji nagrada Udruženja američkih reditelja. Poznati par došao je da podrži film Kventina Tarantina Prokletnici, u kom Pit igra jednu od glavnih uloga. Iako nije bila najavljena, a zbog glasina o krahu njihove ljubavi ni očekivana, Anđelina Džoli pojavila se u društvu svog partnera.

- Zaljubljeni par se tokom cele večeri slatko smejao. Sedeli su jedno do drugog i dok je Bred sa poletom pričao o saradnji sa Kventinom, Anđelina je bila tu da nijedna njegova šala ne prođe ne zapaženo – rekao je američkim medijima jedan do prisutnih gostiju.

Popularni par nije prošetao crvenim tepihom, već je došao direktno na ceremoniju. Svojim dolaskom Anđa i Bred su potvrdili priče da pre sedam dana ipak nisu potpisali papir o sporazumnoj rastavi, već ugovor o podeli imovine procenjene na 330 miliona dolara, u slučaju njihovog raskida. Sve su veće šanse da se holivudski golupčići zajedno pojave i na dodeli Oskara sedmog marta.

Danilo Mašojević

makonda-tracker