Slavica Brnović: Sanji se ne sviđaju muškarci u kući

Sestra Sanje Brnović, učesnice Velikog brata VIP, Slavica, za Story.rs otkriva da niko od novih cimera ne odgovara ukusu njene sestre, kao i da su Sanju roditelju prvi put sa cigarom videli u kući na Košutnjaku.
0
1 / 7 Foto: Privatna Arhiva

 

Dvadesetjednogodišnja manekenka iz Crne Gore Sanja Brnović privukla je veliku pažnju nakon što se 30. januara uselila u kuću Velikog brata. Šarmantna Kotoranka iza sebe ima zavidnu karijeru - sa šesnaest godina podelila je prvo mesto na izboru za Elitovo lice godine sa Danijelom Dimitrovskom, a nakon toga radila je editorijale za prestižne svetske časopise i učestvovala na revijama poznatih kreatora. Za sada se u kući na Košutnjaku odlično snalazi, uživajući u pažnji jačeg pola, ali ne želi da odgovori na udvaranja, iako trenutno nema dečka.

Roditelje Snežanu i Slavka iznenadila je svojim učešćem u ovom šou programu, a njena starija sestra Slavica za Story.rs sumira utiske o Sanjinom ulasku u VB VIP.

- Šokiralo me je njeno učešće u kući Velikog brata, nisam se u početku složila sa tim, ali to je bila njena velika želja, tako da sam mogla samo da je podržim i poželim joj mnogo sreće. Naši roditelji su prvo burno reagovali, ali kada im je Sanja objasnila o čemu se radi, složili su se da treba da uđe u kuću. Ona trenutno živi na relaciji Podgorica-Milano-Beograd. Počela je da putuje i radi jako mlada, još sa četrnaest godina, tako da je veoma odgovorna i od nje ne bi trebalo da doživimo neki veliki skandal – govori za Story.rs Sanjina sestra Slavica Brnović.

Lepotica iz Kotora trenutno se nalazi u delu kuće za siromašne, gde bi po pravilu trebalo više da se radi i više vremena posvećuje domaćinstvu, čišćenju i kuvanju.

- Sanja voli da čisti i stvarno je pedantna, ali što se kuhinje tiče, zna samo kafu da skuva. Ne sumnjam da će se aktivno uključiti u čišćenje kuće – otkriva sestra poznate manekenke, koju su roditelji Snežana i Slavko prvi put u kući videli sa cigarom u rukama.

- Roditelji su znali da puši, ali nikada nije pred njima zapalila. Tata joj uvek govori: Ako ćeš da pušiš uzmi cigare, ali idi negde da te ja ne vidim, a kao što možete primetiti, u kući ne gasi (smeh) – priča Slavica, čija godinu i po dana mlađa sestra uveliko ubira simpatije gledalaca, ali i muškog dela stanara kuće na Košutnjaku.

- Sanju nikako ne vidim ni sa jednim od njenih cimera. Jednostavno, niko nije njen tip, a u očima joj čitam šta misli o svakom i da joj se nijedan ne sviđa – zaključuje Slavica, čiju su mamu Snežanu u Kotoru komšije već počele da zovu VIP Mama.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker