Šuška se...

Trač koji je potresao Veliku Britaniju: Kejt Midlton u tajnoj vezi sa princom Harijem?

0
I dok mnogi komentarišu da njih dvoje flertuju i da među njima postoji očigledna hemija, izvor blizak britanskoj kraljevskoj porodici otkriva drugu stranu priče
foto: Profimedia
foto: Profimedia
Hari
Kejt Midlton Elizabete Hari Kejt Stil.kurir.


Kejt

Kejt Midlton palu u senku: Danska princeza Meri pokazala nenadmašiv modni stil (FOTO)

Elizabetina Zara Filips Beatris Evgenija Kejt
foto: Profimedia


Kraljici nije vredelo ni drečavo odelo: 3 razloga zašto su na Elizabetinoj rođendanskoj paradi baš svi gledali u Kejt Midlton (FOTO)

Nije to u pitanju, iako Hariju uspeva da se žene, pa i Kejt, osećaju dobro u svojoj koži komentarišući njihovu garderobu, na primer. Ali, kao što je on sam jednom rekao, Kejt mu je poput starije sestre koju nikada nije imao. Dok se i Hari i Vilijam slažu sa Kamilom i zadovoljni su što vide svog oca srećnog, nemaju poverenja u nju. Ona ne može da im zameni majku, niti je to moguće.

foto: Profimedia
Dajanine Kejt Vilijamu Hariju Kejt Hariju Kejt

Sprema se svađa koja će uništiti sve? U braku Kejt Midlton i princa Vilijama zbog jedne stvari nema mira!

Kejt Hariju Vilijama

Kejt ima potpuno drugačiji odnos sa Harijem i Vilijamom. Hari potencira njenu opušteniju stranu jer je i sam bezbrižan i obožava šale. Kada primeti nešto smešno kod drugih ljudi, on će to i da naglasi. Sa druge strane, Vilijam zbog svoje pozicije, ali i karaktera, "igra" na sigurno poput njegovog oca, dok je Hari mnogo slobodniji. Kejt takođe obožava kako se Hari igra sa njenom decom, pošto je i sam veliko dete i otkačeni stric. Od najranijih dana kada su se upoznali na fakultetu, Kejt je uvek bila veoma otvorena prema Hariju. Dok su Vilijam i ona studirali, Hari je uvek bio dobrodošao u njihovoj četvorokrevetnoj kući koju je sadašnji kraljevski par iznajmljivao nedaleko od Sent Endrjuza. Takođe, njih troje su često provodili vikende zajedno na imanju u Balmoralu. Cinici smatraju da je Kejt namerno zamenila Univerzitet u Edinburgu za onaj u Sent Endrjuzu kada je otkrila da će tamo studirati Vilijam, a druženje sa Harijem videla je kao ključ uspeha veze sa budućim britanskim kraljem, izjavio je  izvor.

foto: Profimedia
Vilijam Kejt Hariju Vilijam Hari

Ovo je možda jedini put da ovakva izlazi iz kuće: Kejt Midlton u trenerci, s neurednom punđom, bez šminke... (FOTO)

Od kako su se rodili Džordž i Šarlot, Vilijam i Kejt sve češće zovu Harija u goste, želeći da stric bude sastavni deo svakodnevnog života dece svog brata. On podržava Džordža da bude što je moguće više avanturističkog duha, tako da zajedno gledaju fudbal i šetaju psa, otkrio je njihov zajednički prijatelj.

foto: Profimedia
Retka prilika: Zavirite u apartman princa Vilijama i Kejt Midlton u Kensingtonskoj palati (FOTO)

Kejt Hari Kejt Čarls Kamila Parker Harija Harijevo

makonda-tracker