Dragana Mirković: Nezaboravno slavlje na Alpima

Folk pevačica Dragana Mirković proslavila je 18. januara četrdeset drugi rođendan u ekskluzivnom zimovalištu Sent Moric, gde su je nežnošću i pažnjom obasipali suprug Toni Bijelić i deca Manuela i Marko
0
1 / 4 Foto: Privatna Arhiva

Folk zvezda Dragana Mirković provela je nezaboravnih nedelju dana u ekskluzivnom zimovalištu Sent Moric u Švajcarskoj. Na ovu destinaciju popularna pevačica uputila se u društvu svojih najmilijih, voljenog supruga Tonija Bijelića i naslednika Manuele i Marka. Osamnaestog januara tačno u ponoć, mališani su svoju mamu iznenadili prvim čestitkama i poljupcima koji su je raznežili, a tokom narednog jutra iz luksuznog hotela Kempinski, cela porodica prepustila se uživanju u zimskim čarolijama.

- Nakon što smo čitav dan proveli na stazi, uveče su mi moj Toni i deca priredili svečanu večeru i time me zaista oduševili. Ipak, mene je život odavno naučio da se najviše radujem nežnosti i pažnji koju dobijam od svojih bližnjih, a upravo u tom smislu ovaj rođendan bio mi je jedan od najlepših, mada se trudim da mi svih tristo šezdeset pet dana u godini proteknu u podjednako pozitivnom i euforičnom raspoloženju. Spojili smo lepo i korisno, a dan mog rođenja obeležili smo u mestu gde sada već tradicionalno zimujemo – razdragano ističe Dragana za Story i opisuje čime je iznova osvaja Sent Moric.

- Zadivljujuće je boraviti na 3.057 metara nadmorske visine, odakle se pruža božanstveni pogled iz prelepih kafića u obliku terasa na kojima smo sedeli i ispijali punč. Iako je Sent Moric mondensko mesto odlično za šoping, ja na putovanjima nikada ne upražnjavam tu uobičajenu žensku aktivnost. Za razliku od Tonija, nisam skijaš, ali učestvujem u grudvanju, sankanju i uživam u vožnji žičarom – priča Dragana i otkriva šta je sebi poželela za svoj četrdeset drugi rođendan.

- Rođendan mi služi da se osvrnem iza sebe i setim se kako sam nekada zamišljala život posle četrdesete. Kada uporedim svoje mladalačke želje i konstatujem da sam ih ostvarila majčinstvom i mirnim porodičnim životom, onda za budućnost imam samo želju da mi ništa ne remeti spokojstvo i sreću koju imam u braku i odnosu sa svojim naslednicima – iskrena je pevačica koja se podno Alpa dovezla u najnovijem modelu automobila marke maybach, luksuznom poklonu koji je dobila od svog životnog saputnika.

- Materijalne stvari nikada mi u životu nisu bile prioritet. One su tu da nam olakšavaju život, a ne da nam njegov smisao zavisi od njihovog postojanja. Tonijeva ljubav je za mene najveći poklon, moj blagoslov i sreća. Bezbrižno detinjstvo mojih mališana je moja najveća briga. Moj jedini nužni životni cilj jeste da decu izvedem na pravi put. Dajem i pružam ljubav dragim osobama i to je jedino što od njih i očekujem – kaže vlasnica DM SAT TV koja je prošle nedelje doputovala u rodni Kasidol, kod roditelja Predraga i Jelice, da i s njima podeli prazničnu januarsku atmosferu.

Nikola Rumenić

makonda-tracker