Džon Bojl: Suzan će završiti kao Džon Lenon!

0
Brat slavne pevačice i pobednice britanske verzije šoua Ja imam talenat Suzan Bojl, strahuje da zbog čestih incidenata njegova sestra ne doživi sudbinu Džona Lenona.

Nakon što se vraćala iz Londona sa snimanja pesme za pomoć žrtvama zemljotresa na Haitiju, škotska pevačica Suzan Bojl zatekla je nepoznatog muškarca u svojoj kući u Blekburnu, što ju je veoma uznemirilo, piše britanska štampa. Zvezda šoua Ja imam talenat u sličnoj situaciji je bila i za Božić prošle godine, kada je videla dva stranca koja su se šunjala ispod njenog prozora.

Suzanin brat Džon izjavio je da je zbog ovih događaja veoma zabrinut za svoju sestru i optužio njene menadžere da su prezauzeti brojanjem zarade koju im Bojlova donosi, umesto da se brinu za njenu bezbednost, koja je očigledno grubo narušena. Zabrinuti brat plaši se da njegova sestra ne doživi sudbinu slavnog Džona Lenona.

- Suzan je prava svetska zvezda i potrebno je ozbiljno se starati o njenoj bezbednosti. Setite se samo šta se dogodilo Džonu Lenonu u Njujorku - izjavio je Džon za britanske medije, dok njegova poznata sestra ne želi da se preseli u sigurniji kraj.

- Neću nigde da idem, niko me neće isterati iz mog doma - odlučna je Suzan, koju su ipak uspeli da napokon isteraju, ali sa prvog mesta muzičkih listi, jer je prvu poziciju u Engleskoj zauzela njena zemljakinja Kejiša.

Danilo Mašojević

makonda-tracker