Ivana Baltić: Bez narodnjaka u mojoj emisiji

0
Popularno lice televizije Pink Ivana Baltić priznaje da je veliki tremaroš i otkriva da u svojoj gledanoj emisiji Ja to tako ne želi da vidi narodnjake.
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Tridesetdvogodišnja voditeljka Ivana Baltić vratila se u velikom stilu na male ekrane autorskom emisijom Ja to tako, koja se emituje nedeljom na televiziji Pink u terminu od 15 časova. Pored poznatih gostiju koji iz nedelje u nedelju u emisiji otkrivaju stvari iz svojih privatnih života i govore o novim poslovnim planovima, šarmantna voditeljka posvećuje pažnju i mladim neafirmisanim talentima i na taj način im daje priliku da milionskom auditorijumu pokažu šta umeju.
Da li ste imali tremu pred snimanje prve emisije s obzirom da vas dugo nije bilo u medijima?

- Poznata sam kao veliki tremaroš, ali mislim da je to normalo kada se u potpunosti posvetiš nekom projektu. S velikom ozbiljošću i odgovornošću pristupam osmišljavanju svake emisije, pa me veoma raduju komentari koji su za sada pozitivni.
U svakoj emisiji imate i vreme rezervisano za mlade talente...

- Mislim da pored poznatih gostiju iz javnog života, treba gledaocim predstaviti i nova lica, koji možda nisu prisutna u medijima, ali svakako imaju šta da pokažu.
Da li
će gledaoci u vašoj emisiji biti u prilici da vide i neke od popularnih narodnjaka?
- Ni do sada u mojim emisijama nisam radila intervjue sa njima, tako da publika sigurno neće biti u prilici ni da ih gleda u Ja to tako.
Da li ste spremni na kompromise zarad gledanosti?

- Svesna sam toga da radim na komercijalnoj televiziji, ali sam sigurna da ukoliko imam zanimljivog gosta i interesantnu temu, ni gledanost neće izostati.
S obzirom na to da se vaše emisije snimaju, otkrijte nam ko
će biti gosti u narednim izdanjima?
- Gledaoci će biti u prilici da u narednoj emisiji gledaju Branislava i Sergeja Trifunovića, koji će između ostalog govoriti i o mjuziklu Kosa čija nas premijera očekuje trećeg februara. Priredila sam im i malo iznenađenje, o kom neću ništa da vam otkrijem. Pogledajte emisiju, reći ću vam samo da je na snimanju bilo veoma zanimljivo. Ugostila sam i poznatog kreatora Marka Mitanovskog koji je sarađivao sa Lejdi Gagom.

Danilo Mašojević

makonda-tracker