Lepota koju ne treba kriti

Zbog ovoga je ona Novakov najvredniji trofej: Danima će se prepričavati kako se Jelena Đoković našminkala za odlazak na svadbu (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Sara

12-06-2016 21:00h
Kakva katastrofalna frizura i šminka - za svadbu...Jako poštovanje prema svima, a posebno prema domaćinima...Kao da je na pijacu pošla, a neko bi se i za to prikladnije obukao...

Danijela

13-06-2016 15:00h
Ja sam doteranija kad perem prozore i bacam smeće. Ok, prirodna lepota,ali treba se doterati, umiti,očešljati. Jelena hoče da dokaže da teži pravim vrednostima, ali sve što je preterano,prelazi u negativno.

lola

13-06-2016 18:37h
Pa, i mene je malko razočarala...ipak je ona svetski poznata dama i treba tako da se ponaša, oblači, izgleda...

Distancia bispinalis

13-06-2016 19:04h
Prelepa je... i to sto je rascupana, to nije nista naspram njenog lica i njene pozitivne energije koja izlazi iz nje.

ZELJKO

14-06-2016 06:34h
Za Lolu,Saru i Danijelu......zavist i ljubomora su najgore osobine zena.

Anasi

29-06-2016 01:03h
Ima pletenicu, koja joj prelepo stoji... po neki cuperak je van svog mesta, ali to ne znaci da je rascupana. I da, prelepa je, svedena i jako uredna. Dama, bas kakva zena treba da bude. A peraci prozora sa sminkom i maskarom od juce, sto u sred dana izadju kao da su posli u nocni provod, nisu in. Ona nista ne mora da dokazuje, po tome se razlikuje od vas....Pozdrav od Ane
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: