neodoljiva

Obožavali smo da je gledamo kada je bila Rosalinda: Danas izgleda bolje nego ikada, i to zahvaljujući 61-godišnjem suprugu (FOTO)

0
Kraljica telenovela, Talija, o večnom osmehu, formuli sreće, godinama...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Arijadnu Sodi Mirandu Talija
 

A photo posted by Thalia (@thalia) on





Ovako danas izgleda Talija: Sve životne tajne zvezde serije Marimar


foto: Profimedia

Otkad znam za sebe ne skidam osmeh sa lica, jer volim da se smejem i ne doživljavam život previše ozbiljno. Danas, mogu da me kritikuju, da mi sude... nije me briga! Za mene je život velika šala. Treba se smejati i provesti vek u veselju - poručuje Talija, dodajući da se nikad nije sigurnije osećala kao u petoj deceniji života.

Osećam da sam ženstvenija, sigurna 100 odsto u ono što hoću i što neću, kao i u to sa kim volim da provedem dan i sa kim ne želim da se sretnem, šta tražim od života a šta bih izbegla. Ranije je moj odgovor za sve bio "da", a danas mi pričinjava veliko zadovoljstvo kad uz osmeh mogu da kažem "ne". Zato što cenim sebe i radim isključivo ono što mi srce kaže. Shvatila sam da ne moraš da pristaneš na nešto što ne želiš da bi bio dobar čovek. Biti dobar sa sobom, to je jedini kompromis u mom rokovniku život

Sa skoro četiri decenije karijere, Talija priznaje da je najviše "da" na svoju štetu izgovorila u poslu. Zarad devojačkih snova, a zbog neiskustva, prihvatala je svaki projekat plašeći se da ukoliko odbije neki - ponude više neće stizati na njenu adresu. Kasnije je shvatila da je to bio neopravdan strah, te da svakog od nas čeka njegovih pet minuta. 
 

foto: Profimedia

 

Moja mama je znala da kaže: U sveca koga niko nije video, niko i ne veruje", a ja sam joj odgovarala: Svecu koji je obožavan, pale se sve sveće ovog sveta". Bila je to naša bitka između "možeš da biraš" i "moram da prihvatim". Danas radim isključivo ono u čemu vidim svrhu ulaganja svog vremena - ističe talentovana umetnica, koja i u zrelim godinama slovi za atraktivnu ženu. Ona o sebi, pak, ne razmišlja na taj način. Niti je ikada u svom odrazu u ogledalu videla seks-simbol.

 

Daleko od toga da pričam na sva zvona koliko ih imam, ali verujem da kad proživiš nekoliko života u jednom, moraš da budeš ponosan na svoje bitke i ožiljke. Ne brinu me godine koliko činjenica da od obaveza možda neću stići da posetim sva ona mesta o kojima sam maštala. Zahvaljujući poslu, upoznala sam mnogo različitih kultura i ljudi. Ali sve je to bilo na brzinu, bez predaha. Želja mi je da vidim Kinu, sveti grad Inka Maču Pikču, ostrva Galapagos, Kambodžu... Da odem tamo na odmor i uživam u trenutku, ali za to ću morati da sačekam da mi deca završe školu - završava Talija.



Latinoamerička zvezda nedavno je tvrdila da je za njen dobar izgled zaslužan dobar seksualni život. 

Moram da se zahvalim seksologu Nensi Alvarez koja mi je dala nekoliko sjajnih saveta zbog kojih danas izgledam mladoliko i prelepo.“ 

foto: Profimedia

 

Moj hobi je seks i na sreću, moj muž ima isti hobi“, rekla je Talija

makonda-tracker