progovorio

Erkut iz serije Elif iskreno: Popularnost ima dve strane medalje!

0
Turski glumac Umut Ölçer poznatiji kao Erkut iz serije Elif koja se prikazuje na televiziji Pink, kaže da nije ni sanjao da će mu uloga zlobnog Erkuta doneti toliku popularnost.
foto: Promo
foto: Promo

Zahvaljujući seriji upoznao sam mnoge države gde smo gostovali sa ekipom, stekao na Balkanu mnogo zanimljivih prijatelja ali uspeh i popularnost imaju i cenu."


Umut Ölçer

Čuveni Erkut: Mislili ste da je zloća, a on zapravo je otapa mnoga srca jednim potezom! (VIDEO)


Zovu me razne redakcije iz regiona gde kao profesionalac i negde iz zahvalnosti prema svojoj publici rado izađem u susret, ali neki to iskoriste radi tiraža i čitanosti."

Dešava se da moje reči budu okrenute na okrutan način i izjave budu upakovane onako kako ja nisam želeo i budem predstavljen u nekom drugom svetlu.

Moju publiku ipak čini i mlađa populacija i bude mi neprijatno kada vidim pojedine natpise u medijima u regionu gde dobijam ulogu i u privatnom životu, ipak je zlobni Erkut samo u seriji. Nije sve kako se čini", rekao je Erkut, koji dolaskom u Srbiju planira da pojedine medijske natpise demantuje i javno odgovori da je on običan čovek koji uživa da usrećuje druge makar svojom ulogom .

makonda-tracker