Anđelina Džoli i Bred Pit: Kraj ljubavi?

1
Iako su tokom vikenda svi svetski mediji pisali da su Andželina Džoli i Bred Pit pred definitivnim raskidom, izvori bliski zvezdama to negiraju.
foto: Red Dot
foto: Red Dot

Ovih dana cela planeta bruji o tome kako se najatraktivniji holivudski par i zvanično razilazi. Iako nevenčani, Andželina Džoli i Bred Pit su navodno početkom januara posetili advokata specijalizovanog za bračna pitanja poznatih ličnosti, gde su potpisali dokument o raspodeli zajedničke imovine procenjene na 330 miliona dolara. Mediji su preneli da su se dogovorili da bi imovinu podelili na ravne časti, baš kao što bi i starateljstvo nad njihovo troje usvojene i troje biološke dece pripalo oboma, s tim što bi deca živela sa Andželinom. Iako datum definitivnog razlaza nije naveden, već dokument pre podseća na predbračni ugovor, rečeno je i kako bi par vrlo brzo trebalo da javnosti obznani svoju odluku o prekidu zajedničkog života.

Što se tiče motiva za razlaz zlatnog para, oni su, barem prema mahom neimenovanim izvorima čije izjave mediji prenose, krajnje nejasni. Prema jednima, oni su već jako dugo u krizi, ne dele spavaću sobu i sva seksualna hemija koja postojala između njih kao da je isparila. Drugi tvrde da ih viđaju kako se stalno svađaju i međusobno optužuju - ona njega zbog problema sa alkoholom, a on nju zbog naglih promena raspoloženja i nervoznih ispada. Prema trećima, Andželina nikako ne može da prihvati Bredovu nameru da se porodično skrase u uraganom pogođenom Nju Orleansu, a on opet ne razume njenu opsesiju roditeljstvom i željom za usvajanjem još dece. Tvrdi se i da nakon burnih svađa provode duge vremenske periode razdvojeni, bilo da Bred napušta zajednički dom zarad višednevnih vožnji na svom novom Harley Davidsonu, bilo da u hotelima odsedaju u zasebnim sobama. Naravno, ostavljen je prostor i za spekulacije o vrsti i kvalitetu njihovih odnosa sa bivšim supružnicima. Andželina je, navodno, kao privezak na ogrlici nanovo počela da nosi bočicu sa krvlju Bilija Boba Torntona, što je činila dok su bili u braku, dok se Bred tokom akcije Nada za Haiti, susreo sa Dženifer Aniston koja ga nikada nije prebolela.

Međutim, ima i onih koji smatraju da su sve priče o raskidu ovog para potpuno neosnovane i čak besmislene. Takođe neimenovani prijatelj medijski najzastupljenijeg para tvrdi da, ma koliko Andželina i Bred ponekad bili tajnoviti, ovo što se sada priča o njihovom razlazu zasigurno nije istina. Prema drugom izvoru, Džolijeva i Pit su početkom meseca viđeni u jednom od pariskih restorana gde su izgledali nadasve zaljubljeno i delovali su kao da ne žele da ih iko uznemirava.

Prema najnovijim informacijama, prijatelj Bredove majke Džejn Pit, izjavio je za Daily Mail kako se ona svim snagama trudi da održi vezu svog sina, ako ni zbog čega drugog, makar zbog dece. Džejn, koja već trideset godina radi kao porodični savetnik, smatra da je Bred i dalje veoma zaljubljen u Andželinu i veruje da ne bi trebalo da bude problema da oni ostanu zajedno. Kako je navedeno, Andželina je pristala da se ovih dana nađe sa svojom svekrvom kako bi, kroz razgovor, zajednički pokušale da razreše ovaj porodični problem.

Takođe, Andželinini i Bredovi zajednički prijatelji tvrde kako se njih dvoje uveliko spremaju da se zajedno pojave na dodeli Oskara, te i da se izuzetno trude da usklade sve moguće kombinacije garderobe, oko čijeg izbora je Andželina posebno neodlučna, kako bi se i na ovogodišnjoj svečanosti kao par uklopili savršeno.

Bez obzira na to da li je njihova veza u krizi ili ne, Bred je tokom teleton akcije Nada za Haiti, priložio ogromnu donaciju u ime ovog po dobročinstvima uveliko poznatog para.

Vera Rakić

makonda-tracker