Ogorčena

Selma Bajrami: Vređanje i ponižavanje nikada neću tolerisati

0
Pevačica Selma Bajrami vodi borbu sa, kako kaže, ljudima koji ne razumeju običan rečnik i koji misle da će uvredama poniziti nju, a ustvari ponižavaju sve žene...
foto: Instagram
foto: Instagram
Selma Bajrami


Nisam nikada gradila svoje ime u medijima na tragedijama ili sažaljenju javnosti, ali borbe koje sam vodila jednom će dobiti i medijsku stranu jer to zaslužuju svi oni koji nisu imali razumevanja da ja nisam tada bila pevačica, već majka maloletnog deteta.

Svaki put kada pročitam komentare kako nazivaju ženu pogrdnim imenom bila ona javna ličnost ili ne, zapitam se kakvi su prema svojoj okolini, da li je lako napisati te reči ili ih je teže izgovoriti van interneta."

Selma Bajrami: Posle mukotrpne bitke od 2 godine...

Zaista sam ogorčena sa jedne strane što polako gubimo poštovanje jedni prema drugima, možete nekog da volite ili ne, ali vređanje i ponižavanje nikada neću tolerisati o bilo kojoj god ženi da je reč.

Ja jesam estradni umetnik ali uvek na prvom mestu ću biti majka, ćerka i sestra, a to bi mnogi trebalo da shvate, da se žene poštuju i vole, jer da nije nas ne bi bilo ni vas, sa osudama i lošim komentarima", rekla je Selma Bajrami.

makonda-tracker