Ivan Ivanović: Ne ulazim u VB, pripremam finale Survivora

0
Rijaliti program Survivor polako se završava, veliko finale najavljeno je za 18. februar, a voditelj Ivan Ivanović priprema se za završnicu i za Story.rs demantuje da će uću u kuću Velikog Brata.
foto: TV Fox
foto: TV Fox

Pripreme finalne večeri rijaliti programa Survivor uveliko traju. Svi željno iščekuju 18. februar kada će gledaocima u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Crnoj Gori i Sloveniji, koji su prehodnih meseci verno pratili avanture savremenih robinzona, biti saopšteno koji takmičar osvaja nagradu od sto hiljada evra. Voditelji finalne večeri biće Andrija Milošević i Ivan Ivanović, koji su i prethodnih meseci gledaoce vodili kroz gledani šou o preživljavanju u divljini, sniman prošlog leta na Filipinima.

- Počeli smo sa pripremama završne večeri, cela ekipa je finale Survivora shvatila veoma ozbiljno, tako da nam ostaje veoma malo slobodnog vremena. Samim tim što ću učestvovati u programu kao voditelj, ne postoji šansa da se pojavim u trećoj sezoni Velikog Brata VIP - otkriva Ivan Ivanović, a publika uveliko iščekuje prvo izdanje srpske verzije Survivor VIP koja će biti snimljena ovog leta.

Danilo Mašojević

makonda-tracker