šok!

Domaći mediji javljaju: Priveden Gagi Đogani?

0
Kako prenosi štampa, popularnom denseru je nakon navodnog fizičkog napada na devojku Milenu Mikić određeno policijsko zadržavanje.
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac
Đogani
Milenu Mikić

Incident se dogodio u petak, nekoliko minuta pre ponoći. Nesrećna žena prvo je pozvala policiju, a zatim i Hitnu pomoć. Njoj su u Urgentnom centru konstatovane teške telesne povrede. Od jačine udaraca poznati pevač joj je nagnječio lobanju, ali i istegao ruku", objašnjava sagovornik lista "Alo!" iz bolnice.

Gagi Đogani: Đole je loš čovek, mi više nismo braća!

Gagijeva

Ona je rekla da je sve počelo kao sitna čarka, da bi on kasnije nasrnuo na nju i tukao je dok nije uspela da pobegne. Sve njene stvari je odmah izbacio kroz prozor stana na Vidikovcu, na očigled nekoliko slučajnih prolaznika", kaže naš izvor blizak tom slučaju.

Gagi

Tata i ćerka u zajedničkom provodu: Ovako se zabavljaju Luna i Gagi Đogani (VIDEO)

Čuli smo buku iz stana. Međutim, nismo bili iznenađeni, jer je Gagi poznat po galami. Devojku, koja je živela kod njega, znamo samo iz viđenja. Svi smo se pitali šta joj treba to u životu jer je taj čovek poznat po nasilničkom ponašanju", priča jedan od komšija koji ne želi da se predstavi, jer, kako kaže, „on treba da živi u zgradi s Gagijem nakon svega“.

Đogani Anabelu. Đoganija

Đole Đogani otkriva bratovljeve muke: Gagijeva teška životna priča​​​​​​​​​​​​​​

Da, tukao sam je na početku braka, dok smo još bili klinci", rekao je Gagi.

Anabela Gagija Lune Nine
makonda-tracker