Ana Stanić: Tajna veridba (ceo tekst)

0
Pop pevačica Ana Stanić i njen izabranik, biznismen Momčilo Lavrnić, osmog decembra krunisali su svoju dvogodišnju romansu veridbom, od kada tajno kuju planove o venčanju
foto: Marko Sovilj
foto: Marko Sovilj

Pop pevačica Ana Stanić verila se početkom decembra sa svojim izabranikom, suvlasnikom lanca obuće Labrador Momčilom Lavrnićem. Poznati biznismen zaprosio je svoju dragu osmog decembra, na njen trideset i četvrti rođendan, a Ana je svoj prsten prvi put gotovo neprimetno prošetala na koncertu Momčila Bajagića Bajage u Centru Sava, krajem 2009. godine. Kako Story ekskluzivno saznaje, zaljubljeni partneri su ovaj svečani čin obavili na intimnoj večeri u toplini njihovog doma doma u kojem već duže vreme žive zajedno. Srećnu vest podelili su samo sa najbližim članovima svojih porodica, i jedino pred njima nisu krili zadovoljstvo zbog ovog prelepog događaja. Verenici su želeli da slatka veridba ostane samo njihova tajna, ali blistavi znak ljubavi na ruci zgodne plavuše nije dugo ostao nezapažen na prestoničkim dešavanjima koja je posećivala pa se tako po beogradskim džet-set krugovima poslednjih dana proširila ova srećna vest. Ipak, Ana je sve ljude u svom okruženju zbunjivala time što je prsten naizmenično nosila na levoj i na desnoj ruci, pa su pojedinci pomislili kako je svom voljenom već izgovorila sudbonosno da. Iako par drži u tajnosti planove o venčanju i za sada uživa u svom vereničkom životu, već je gotovo izvesno da će se Ana i Momčilo venčati tokom 2010. godine, a taj svečani dan oboma će  označiti sklapanje prvog braka.

Inače, pevačica i njen izabranik otpočeli su svoju romansu 2006. godine, a njihov odnos satkan je od neizmerne ljubavi i uzajamnog poverenja.

- Sigurna sam da je on moja ljubav do neba, kako se i zove jedna moja pesma. Ta numera, posvećena mojoj drugoj polovini, svakako je jedna od retkih vedrih ljubavnih pesama na mojim albumima, iako je nisam napisala ja, nego reper Sky Vikler. Međutim, postoji još jedna na poslednjem albumu I to je ljubav, za koju bih pre rekla da je pesma koju sam napisala samo za njega - opisala je Ana nedavno ljubav prema svom voljenom koji joj je neizmerna inspiracija za muziku koju stvara. Pevačica se sa svojim izabranikom retko pojavljuje zajedno u javnosti, dok su jedno za drugo rezervisali samo nežne i romantične trenutke. Plavokosa umetnica i njen dragi važe za jedan od najskladnijih parova sa javne scene. Ujedno, Momčilo je i jedan od poželjnijih prestoničkih neženja, dok je Ana, prema mišljenju čitalaca Storyja jedna od dvadeset i pet najfatalnijih Srpkinja. Anin i Momčilov prvi susret, koji je tridesetčetvorogodišnja plavuša opisivala kao simpatičan i spontan, vremenom je prerastao u zrelu vezu. Međutim, Ana nije jedna od onih devojaka koja po svaku cenu insistira na braku.

- Kad za to dođe vreme, ušla bih u brak, a volela bih da imam dvoje dece. Toj najznačajnijoj ulozi u životu unapred se radujem, ali iz nekog ugla je se i plašim, kao nečeg što ne poznajem dovoljno - izjavila je svojevremeno Stanićeva za Story.

Nikola Rumenić

makonda-tracker