POČELA žurkA GODINE

Prva fotografija slavljenice: Anastasija Ražnatović oduševila izgledom na proslavi svog punoletstva

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

Goga

26-05-2016 00:46h
Help please!!!!
HUMANITARNA AKCIJA Pomozimo mladom bolesnom džudisti
Autor: V. T. | 24.05.2016. 11:23
2446
?
0
6
Mladi niški džudista Igor Nurkić(18) bori se za život jer je oboleo od leukemije limfoma.

Igor Nurkić
Igor Nurkić, Foto: džudo kluba
Doktorka Nada Basara savetovala je hitno lečenje matičnim ćelijama na klinici u Nemačkoj, ali njegova porodica nema 160.000 evra za lečenje.

Džudo savez Srbije apeluje da se pomogne ovom mladom i uspešnom džudisti Univerzitetskog džudo kluba "Kinezis" iz Niša

Oni su pozvali ljude dobre volje da se što pre odazovu akciji, jer vreme nije Igoru saveznik. Donaciju se mogu uplatiti na namenski žiro račun Džudo saveza Srbije br. 325-9500900016778-09 OTP Banka.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: