Džon Mejer još pati za Dženifer Aniston

0
Američki kantautor Džon Mejer još nije prevazišao bol zbog raskida sa popularnom glumicom Dženifer Aniston.

Iako je on taj koji je inicirao raskid problematične veze sa Dženifer Aniston, višestruko nagrađivani američki pevač Džon Mejer tvrdi kako mu je i dalje bolno to što više nisu zajedno.

- Nikako da prevaziđem to što smo raskinuli, iako mi jasno da je veza s njom jedna od najgorih stvari koja mi se desila u životu. Osećam neku vrstu dužnosti da budem fer prema devojkama sa kojima sam bio. Ona je smatrala da sam fantastičan, ali ja nisam smogao snage da u potpunosti budem iskren prema njoj i priznam joj kako da, ma koliko mi se jako dopadala, nisam u vezi s njom video idealnu sliku budućnosti – izjavio je muzičar koji je pre Anistonove bio u kratkotrajnim romansama i sa Džesikom Simpson i Kameron Dijaz.

Iako ga bije glas da je srcelomac, Mejer je u intervjuu za magazin Rolling Stone rekao kako zapravo žudi da se već jednom skrasi sa nekom ženom.

- U poslednje vreme mi uopšte ne ide. Devojke me odbacuju ne dozvolivši mi ni da im pošteno priđem. Verovatno je to zbog toga što stvari previše gledam kroz loše veze iz prošlosti, umesto da smelo zakoračim u budućnost. Zapravo, pomisao da pronađem novu ljubav me izbezumljuje - rekao je pevač.

Vera Rakić

makonda-tracker