Sigurni Viver: Striptizeta u godinama

0
Zvezda filmskog hita Avatar, Sigurni Viver, nedavno je počela da radi na novom super tajnom filmskom projektu i ima zadatak da kreira lik vremešne egzotične plesačice koja se suočava sa činjenicom da stari.

- Jedino što mogu da kažem, a da ne pokvarim iznenađenje, jeste to da ću u novom projektu igrati striptizetu koja se bori sa godinama – izjavila je šezdesetogodišnja zvezda kultnog serijala Alien.

Za razliku od mnogobrojnih svojih koleginica, Sigurni nikada nije osetila da joj godine umanjuju mogućnost da svoj posao radi kako valja.

- Moram priznati da se danas osećam seksepilnije nego ikad. Svojevremeno sam imala podosta problema sa samopouzdanjem, ali što sam starija, to se bolje osećam u svojoj koži. Nikada nisam razumela Džejmsa Dina i njegovu floskulu Živi brzo, umri mlad… Ne vodim se idejom da treba da postanem slavna zbog svoje mladosti i lepote i to tek nakon smrti. Štaviše, nadam se da ću stotu godinu života doživeti radno – rekla je glumica i dodala:

- Nema potrebe da se trudim da po svaku cenu izgledam mlađe. Nikada nisam shvatala zbog čega bi se na kasting za ulogu tridesetogodišnjakinje prijavila neka glumica sa pedeset i pet godina. Ukoliko se dobro osećate u životnom dobu u kojem ste, posao ćete svakako dobiti. Uostalom, čini mi se da s godinama role koje iznosim postaju sve zanimljivije i zahtevnije, a samim tim mi predstavljaju i veći izazov.

Vera Rakić

makonda-tracker