vremeplov

Ona se vozila u Sivom kamionu crvene boje: Gde je i šta radi devojka koju je obožavala cela Jugoslavija? (FOTO + VIDEO)

0
Sivi kamion crvene boje je praktično poslednji jugoslovenski film i ostvarenje kojem se uvek rado vraćamo. Verujemo da Suzanu (Aleksandru Balmazović) koja se vozila pored Ratka (Srđan Todorović) i dalje pamtite...
foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Aleksandra Balmazović Ivana Bekjareva Suzane Sivi kamion crvene boje

Aleksandru


Znate ih kao Gordanu, Anu, Tanju i Milicu: Gde su danas i šta rade glumice iz filma "Nije lako s muškarcima" (FOTO + VIDEO)
foto: Story Arhiva

 

Sećate li se Davida iz "Policajca s Petlovog brda"? Evo kako on izgleda danas (FOTO)

foto: Story Arhiva

U Kanu sam zbog predstavljanja nove i najveće Agencije za glumce za jugoistočnu Evropu, koju već neko vreme formiram u saradnji sa najvećom engleskom platformom-bazom za filmske stvaraoce. Vreme je da se glumci i talenti sa ovdašnjih prostora malo dignemo i ozbiljno provirimo i u strane produkcije.

foto: Privatna Arhiva
Aleksandra

Sećate li se male Zone Zamfirove? Ovako izgleda danas! (FOTO)
foto: Privatna Arhiva

Nekoliko godina sam zahvaljujući dobrom agentu (a dobila sam je zbog evropske nagrade Shooting star na Berlinalu) snimala u Nemačkoj i posmatrala kako funkcioniše filmska industrija u svetu. Videla sam da smo za njih zadnja rupa na svirali i odlučila da nešto promenim. Uz dosta muka i prepreka, napravila sam veliki korak u Londonu povodom te agenture.

foto: Privatna Arhiva


Sećate li se devojčice iz filma "Mrtav 'ladan"? Evo kako ona danas izgleda (FOTO)
foto: Privatna Arhiva

Inače, Kan je zaista jedinstven, neverovatan, hektički konglomerat filmskih snova-dok ih neki sanjaju, drugi ih žive - ali svakako motiviše i inspiriše, pa sam tako sa drugaricom scenaristkinjom spontano dobila ideju i napravila i koncept za novi kratki film inspirisan Kan i paparcima, dobili smo već i producenta koji se oduševio pričom...

Aleksandra Milevi Ajnštajn
makonda-tracker