Foto Story

Mia Begović: Zatišje pred buru

0
Hrvatska glumica Mia Begović nedavno je nakratko posetila Beograd, a svoj boravak u srpskoj prestonici iskoristila je za susret sa prijateljima, uživanje u restoranima i evociranje uspomena na vreme kada je važila za jednu od najpoželjnijih mladih umetnica

 

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić
Nakon godinu dana od poslednjeg boravka u Beogradu, jedna od čuvenih lepotica bivše Jugoslavije, hrvatska glumica Mia Begović (53), ponovo je uživala u čarima naše prestonice, koju je ovog puta posetila u okviru gostovanja sa zagrebačkim pozorištem satire Kerempuh.

Mia Begović i Maja Lena Lopatny: Zajedno proživljavamo uspone i padove
 
foto: Vladimir Šporčić

Ova i dalje atraktivna Hrvatica iza sebe ima dva braka, sa Ronaldom Lopatnijem, s kojim ima ćerku Maju Lenu (24), i drugi sa Željkom Žnidarićem, s kojim je prošla kroz buran razvod, što je pre četiri godine bila glavna tema regionalnih tabloida. Prilikom nedavnog boravka u Beogradu, bivša učesnica rijalitija VIP Survivor nije krila da joj prijaju komentari na račun izgleda, a slobodno vreme iskoristila je i za posetu jednoj od svojih omiljenih kafana koja se nalazi u srcu Knez Mihailove ulice, gde je isprobala neke od specijaliteta srpske domaće kuhinje. Nakon toga uputila se u šetnju sa prijateljicom i šoping.

Mia Begović o sestri Eni: S njom je deo mene otišao zauvek

S obzirom na to da je bila smeštena u hotelu koji se nalazi na Obilićevom vencu, vreme pre početka predstave Hamlet iz sela Mrduša Donja u Ateljeu 212, provela je opušteno, sama je pila kafu i prikupljala energiju za ulogu koju igra u popularnom komadu Ive Brešana.
 
foto: Vladimir Šporčić
Inače, rođena sestra glumice Ene Begović, koja je pre 15 godina tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći, uveliko priprema monodramu Sve što sam prešutjela, ali još ne otkriva u kojoj meri je ovo ostvarenje inspirisano njenim privatnim životom i brojim turbulencijama. U razgovoru sa prijateljima otkrila je kako u narednom periodu planira da češće poslovno putuje po regionu, što znači da će uskoro ponovo posetiti srpsku prestonicu.
 

TAGOVI: Mia Begović
makonda-tracker