Britani Marfi: Porodica negira zloupotrebu lekova

0
Mesec dana nakon tragične smrti Britani Marfi, njen suprug i majka tvrde kako je glumica, prema lekarskim nalazima, osim blagih srčanih tegoba, bila perfektnog zdravlja, sa svim izgledima za prosperitetan i dug životni vek.

Sve vreme od smrti tridesetdvogodišnje glumice Britani Marfi u medijima se iznose spekulacije o uzrocima koji su doveli do tragičnog ishoda. Jedni tvrde da je glumica bila pothranjena, drugi da je imala problema sa alkoholom i drogama, treći da je izvršila samoubistvo.

Glumičin suprug Sajmon Mondžek insistira na tome da srčani udar koji je Britni imala nije ni u kakvoj vezi sa zloupotrebom lekova, pošto je glumica tih dana uzimala jedino antibiotike, lekove za kašalj i one protiv menstrualnih grčeva. Neki od lekova nađenih u njihovoj kući, bili su prepisani njemu, jer je uspešno preboleo tumor, ali i dalje ima jake migrene i probleme sa srcem. Ostali lekovi, među kojima su i oni za lečenje napada panike i depresije, glasili su na ime Britanine majke i neimenovane treće osobe.

Majka zvezde filma Neprilagođena, Šeron, takođe je ubeđena da je glumica preminula prirodnom smrću.

- Britani nikada nije konzumirala ni alkohol, sem poneke čaše šampanjca za Novu godinu. Nije mi jasno kako ljudi mogu da tako goovre o njoj: da je bila anoreksična, drogirala se ili ko zna već šta. Kao da niko ne može da shvati koliko je moja kći slavila život – objasnila je Šeron Ketlin Marfi.

Vera Rakić

makonda-tracker