Pilerovi nagrađeni sa 100.000 evra

Erste Banka uručila je danas pobednicima TV šou programa Ja imam talenat, Sandri, Darku i Danijelu Piler, novčanu nagradu u iznosu od 100.000 evra.
0
1 / 2 Foto: Promo

Sandra, Darko i Danijel Piler rođeni su Beču i muzikom se bave od malih nogu. Pored osnovne škole Starina Novak, pohađaju i muzičku školu Vojislav Vučković u Beogradu. Donedavno su Beograđani imali priliku da uživaju u muziciranju ove talentovane i vredne dece u Knez Mihailovoj ulici, nedaleko od filijale Erste Banke, gde im je danas i uručena ova vredna nagrada.

Talentovani muzički trio odneo je pobedu u šou programu Ja imam talenat u konkurenciji od više od 7.000 prijavljenih takmičara.

- Zahvaljujući ovoj nagradi, konačno ćemo biti u prilici da sebi i svojoj porodici obezbedimo krov nad glavom, a deo ćemo upotrebiti za dalje školovanje, sa željom da dodatno razvijamo svoj talenat. Dok ne odlučimo gde ćemo nastaviti usavršavanje, deo namenjen za školovanje ćemo staviti na oročenu štednju u Erste Banci – rekli su Pilerovi objašnjavajući kako će iskoristiti osvojeni novac.

makonda-tracker