Danijela Vranješ: Povreda mi nije poremetila planove

0
Nakon što je iskrenula nogu pred kraj prošle godine na jednoj od probi za mjuzikl Kosa, Danijela Vranješ uspešno savladava sve zadatke koje dobija od reditelja Kokana Mladenovića i sa malom tremom iščekuje premijeru
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Iako je krajem decembra na jednoj od koreografskih proba za mjuzikl Kosa iskrenula nogu, glumica Danijela Vranješ ne posustaje, već sa mnogo entuzijazma zajedno sa svojim kolegam uveliko privodi kraju pripreme dugo najavljivanog mjuzikla Kosa Ateljea 212, čija je premijera trećeg februara.

- Nisam se još potpuno oporavila od povrede, ali sam nakon nekoliko dana pauze nastavila sa pripremama koreografije. Još uvek osećam bolove u predelu koji sam povredila, ali ne žalim, jer mislim da će publiku oduševiti mjuzikl koji moje kolege i ja pripremamo. Moram priznati da imam malu tremu od premijere jer smo svi dali sve od sebe i uložili mnogo truda i energije u Kosu – kaže za Story.rs Danijela, koja će uskoro zaigrati i u prvom dugometražnom filmu rediteljke Maje Uzelac, Plava krv, gde će tumačiti lik Ljubice.

Danilo Mašojević

makonda-tracker