Slučajno upao u mrežu

Pronađeni narkotici kod Bogoljuba Mitića Đoše: Nesrećan splet okolnosti ili...?

0
Poznati glumac Bogoljub Mitić Ðoša, uhvaćen je sa 50 grama kokaina. Naime, policija presrela razgovore dilera i naletela na popularnog zabavljača...
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac
Bogoljub Mitić
Ðoša Kurir

Policija je prisluškivala telefone poznatih dilera droge i Ðoša je sasvim slučajno upao u mrežu. Naime, on je preko mobilnog razgovarao s nekim od njih i tako su došli do njega.

Policija je tako ustanovila da Mitić kod sebe ima drogu. U akciji koja je usledila kod Ðoše je pronađeno oko 50 grama narkotika", priča izvor upućen u ovaj slučaj.

Zanimljivo je da nije uhapšen niti se protiv njega vodio bilo kakav postupak. A razlog je navodno taj što je Ðoša za njih sitna riba. Naime, oni nisu hteli da ga uhapse kako bi došli do glavnih među dilerima, koji prodaju mnogo veće količine droge. U međuvremenu, dvojica iz te grupe su uhapšena."

Kao najluđi san: Bogoljub Mitić Đoša pomerio granice (FOTO)

Da li se Ðoša drogira ili ne, ja ne znam. Međutim, po estradi se pričalo da im je Ðoša nudio i prodavao drogu".

Ðoša

Probao sam travu, ali ništa drugo od droge. Možda sam nekada bio u društvu ljudi koji konzumiraju narkotike. Krećem se po kafanama i restoranima i svašta sam se nagledao, ali ja drogu nikada nisam probao. Baš me zanima odakle vam ta priča, ko vam je to rekao...?

Svašta ću da čujem! Zar vam ja delujem kao neko ko je nadrogiran?! Volim da jedem i pijem, da budem u društvu lepih žena, a šta drugi oko mene rade ja to ne vidim. I to me ne zanima", prokomentarisao je poznati glumac.

foto: Story arhiva
oša



Izvor: Kurir.rs
( Autor: Svetlana Vojinović, Ljiljana Stanišić )
makonda-tracker