Uspešno se oporavlja

Neda Arnerić uz blagi osmeh izustila: Srećna sam što ponovo hodam

1
Glumica Neda Arnerić pre dva dana prvi put je prošetala hodnicima Urgentnog centra, gde se nalazi od 8. maja zbog pada sa trećeg sprata zgrade u Dubljanskoj ulici na Vračaru...
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić
Neda Arnerić
Kurir

Neda Arnerićeva

Glumici se stanje poboljšalo: Neda Arnerić van životne opasnosti

Nedino zdravstveno stanje je stabilno i ona se uz adekvatnu medicinsku negu odlično oporavlja. Iako je trebalo da napusti bolnicu, lekari su odlučili da je zadrže još nekoliko dana radi daljeg posmatranja. Ona će svakog dana uz njihovu pomoć šetati po hodniku. Neda je konačno nasmejana, vedra i optimistična.

Čini mi se da ponovo voli život, a jedva čeka da se vrati svom suprugu i obavezama koje ima. Ona je stvarno jaka žena, a bilo mi je drago kad sam čuo da je rekla da je srećna što ponovo hoda", kaže izvor iz Urgentnog centra.

Arnerićevu

Porodica i prijatelji i dalje se interesuju za Nedu i drago im je što je mnogo bolje i što će uskoro izaći iz bolnice. Za razliku od prethodnih dana, sad komunicira i s drugim pacijentima.

Pored toga, normalno jede i ne žali se da je toliko boli kičma, što je bio slučaj prvih dana. Njen potpuni oporavak, prema procenama lekara, trebalo bi da potraje naredna dva meseca".

Neda Arnerić: Istina o tragediji
makonda-tracker