Dejvid Bekam uči da kuva

0
Fudbalski superstar Dejvid Bekam rešio je da nauči da sprema pastu na najrazličitije moguće načine kako bi mogao da organizuje večerinke za svoje prijatelje u Milanu

U školi kulinarstva koju je upisao, slavni Bekam će pohađati 120 časova teorije i prakse o spremanju raznoraznih italijanskih specijaliteta.

- Kulinarstvo je veština kojom sam oduvek želeo da ovladam, a pošto sada živim u Italiji, konačno mi se za to pruža prava prilika. Za početak bih voleo da naučim da spremam manje komplikovana jela, ali imam ambicija da se jednog dana da oprobam i u gotovljenju vrhunskih specijaliteta slavnih kuvara. Za prva tri časa naučio sam da spremam jednostavne paste: fresko, ragu i karbonare, dok me u narednim lekcijama očekuje kuvanje rižota – kaže slavni fudbaler.

Dejvid je za Dejli Miror izjavio i da jedva čeka priliku da na večeri ugosti svog prijatelja i bivšeg kolegu, a danas vrhunskog londonskog kuvara, Gordona Remzija, koji je svojevremeno zbog povrede morao da se odrekne perspektivne fudbalske karijere.

Prema navodima bivše nutricionistkinje Viktorije Bekam, vrlo malo je verovatno da će nekadašnja spajsica testirati kulinarske majstorije svoga muža:

- Kada je hrana u pitanju, Viktorija je izuzetno dosledna sebi. Na poslovnim ručkovima pre će odabrati da pojede parčence bele ribe, a i inače je sklona da čisto nešto štrpne usput, tako da je teško da bi sebi priuštila pravi, ozbiljan obrok koji zahteva višečasovno sedenje za stolom – kaže dama koja je nekada brinula o Viktorijinoj liniji.

Vera Rakić

makonda-tracker