Očekuje je dug oporavak

Stanje stabilno: Neda Arnerić uspela da pomeri i ruke i noge

0
Glumica Neda Arnerić je u ponedeljak pala sa balkona na trećem spratu zgrade u Dubljanskoj ulici u kojoj živi sa suprugom dr Miloradom Mešterovićem...
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić
Neda Arnerić


Glumici se stanje poboljšalo: Neda Arnerić van životne opasnosti

Miloradom Mešterovićem


Neda

Neda Arnerić sa teškim povredama primljena u Urgentni centar

Priče o samoubistvu su čiste gluposti", tvrdi Nedin suprug Dr Milorad Mešterović.

Nedinim Nedin

To su gluposti! Neda je tog dana imala poslovni sastanak s kojeg je jako iscrpljena došla kući. Pitao sam je da li je sve u redu i ona mi je rekla da je samo jako umorna. Te večeri ništa nije ukazivalo da će se bilo šta slično ovome dogoditi. Stavila je veš da se pere, a onda smo zajedno seli da gledamo Đokovićev meč", pričao je Milorad.

Komšija Nede Arnerić zabrinuto ispričao: Čuo sam jeziv krik i prasak...

Neda Milorad

Sedeo sam i gledao vesti kada je moja žena otišla na terasu. Imamo dve terase, veliku i malu, ali ona obično deo veša kači na toj maloj terasi. Izašla je i nakon kratkog perioda odjednom sam samo začuo 'bum'. Da li se saplela o kofu koja je bila na terasi, ne znam...", objasnio nam je Mešterović, koji je inače maksilofacijalni hirurg.

Nedine

Neda Arnerić

Neda Arnerić: Nije mi se posrećilo da imam decu

Neda je stabilno, svesna je i komunicira. Ono što je najbitnije, nema unutrašnje krvarenje. Zadobila je povredu kičme, kao i nekoliko rebara. Vratni deo kičme nije povredila, što je dobro jer bi u suprotnom bila oduzeta", kaže izvor.

foto: Ivan Dobričić
Istraga povodom ovog događaja u toku. Kako se nezvanično saznaje, Neda je rekla inspektorima s kojima je razgovarala u sobi Urgentnog centra da je do pada došlo kada se nagnula preko ograde balkona da bi "istresla neku krpu", te da nije htela da se ubije.
makonda-tracker