Ana Nikolić: Želim brak za ceo život

0
Atraktivna pevačica Ana Nikolić ističe da joj u vezi sa izabranikom Daliborom Matićem materijalne stvari uopšte nisu važne i otkriva čime njen voljeni iznova uspeva da je fascinira
Foto: Miša Obradović
Foto: Miša Obradović

Otkako se pojavila na estradnoj sceni, tridesetjednogodišnja pop pevačica Ana Nikolić uvek je uspevala da izazove interesovanje medija, uzdahe muške populacije, ali i zavist brojnih žena. Pored negovanog, provokativnog fizičkog izgleda i vatrene igre na sceni, Nikolićeva je u žižu javnosti dospevala i zahvaljujući pričama o njenom ljubavnom životu. Iako su je mnogi spajali sa brojnim najpoželjnijim muškarcima današnjice, pevačica je na sve spekulacije stavila tačku krajem septembra protekle godine kada se na proslavi četvrtog rođendana magazina Story pojavila u društvu svog izabranika, švajcarskog biznismena srpskog porekla Dalibora Matića. Sigurna u svojoj emotivnoj luci koja joj daje krila, Ana je odlučno krenula u ostvarivanje poslovnih ambicija, tako da je poslednjih meseci zauzeta i pripremanje novog albuma koji će uskoro objaviti.

- Trenutno sam u završnoj fazi pripremanja pesama i nadam se da ću svoje fanove sredinom februara obradovati novim CD-om, ali i spotom. Biće to jedna nova Ana koja će se, verujem, svima dopasti – kaže pevačica koja je u vreme novogodišnjih praznika uspela da izdvoji nekoliko slobodnih dana i opusti se u društvu svog momka i najmilijih.
- S obzirom na to da sam tokom godine mnogo radila i da mi u narednom periodu predstoji isto toliko posla oko završetka albuma pa neću imati slobodnog vremena, odlučila sam da za novogodišnje praznike otputujem na kraći odmor i provedem ga u prisustvu svojih prijatelja. Zadovoljna sam sobom, ali u životu uvek težim ka boljem, tako da sam tokom najluđe noći poželela da u budućnosti budem još uspešnija na svim poljima - objašnjava Ana.

Uprkos brojnim obavezama i čestim putovanjima, jedna od najpoželjnijih pevačica nedavno je odlučila da se dodatno edukuje pa je rešila da položi razliku ispita i upiše Politehnički fakultet u Beogradu kako bi dosadašnju diplomu Više dizajnerske škole zamenila fakultetskom. Veliku podršku da bude sve bolja, Ani daje njen voljeni izabranik koji se već pola godina trudi da svaki njen hir pretoči u realnost.

- Dalibor me je osvojio svojom pažnjom i iskrenošću, ali i time što mi jasno stavlja do znanja da sam njegov centar sveta. S obirom na to da je on moj izbor, naravno da poseduje osobine koje meni odgovaraju jer u suprotnom ne bih bila s njim. Iako sam trenutno usredsređena na karijeru, kada je reč o braku, želim da to bude jednom i za ceo život – tvrdi Ana.

Iako su je mediji neretko opisivali kao devojku sklonu ostvarivanju materijalne koristi kroz ljubavne odnose, pevačica ističe da nikada nije bila vođena materijalnim, ali i da bi predbračni ugovor potpisala samo ukoliko on garantuje i emotivnu sigurnost do samog kraja.

- Meni su u životu najvažnije emocije, a ne materijalne stvari i ako postoji neki ugovor o osećanjima, vrlo rado bih ga potpisala – ističe Nikolićeva.

Moni Marković

makonda-tracker