Tanja Savić: Daljina neće narušiti moju vezu

0
Folk pevačica Tanja Savić otkriva kako njena romansa s voljenim Dušanom nije opterećena sumnjama i ljubomorom iako će zbog njegovih obaveza u Australiji biti razdvojeni do marta
Foto: Petar Đorđević
Foto: Petar Đorđević

Dvadesetčetvorogodišnja folk pevačica Tanja Savić pamtiće proteklu godinu kao veoma turbulentnu. Na samom početku 2009. okončala je dvogodišnju emotivnu vezu, potom se iz Beograda preselila u rodno Smederevo kod svojih roditelja kako bi se oporavila od ljubavnih jada, a krajem avgusta sreća joj se ponovo osmehnula kada je uplovila u romansu sa Dušanom, australijskim biznismenom srpskog porekla. Lepa pevačica i njen izabranik prvi put su se sreli pre tri godine, ali osećanja među njima rasplamsala su se tokom proteklog leta, kada ih je sudbina ponovo spojila i od tog momenta su nerazdvojni. Od svoje voljene, Dušan se nije odvajao ni tokom novogodišnje noći koju je pevačica provela radno u prestoničkom klubu KPGT.

- Nisam od onih koji u ponoć zamišljaju želje i kuju savršene planove za naredni period, ali uvek se trudim da na svakom početku budem pozitivna i srećna. Kao i ranije, i ovu najluđu noć provela sam radno, ali sam se, s druge strane, odlično provela. Bila sam okružena ljudima iz kojih je u najbukvalnijem smislu izbijala pozitivna energija, a i Dušanovo prisustvo mi je veoma prijalo – objašnjava Tanja.

Samo dva dana nakon nezaboravnog provoda, par je morao da se rastane jer je Tanjin partner posle jednoipomesečne pauze koju je proveo uz svoju dragu u Beogradu, morao da se vrati poslovnim aktivnostima u Sidnej.

- Zbog poslovnih obaveza, Dušan je morao da se vrati u Australiju, gde će boraviti sve do marta, a zbog promocije novog albuma, nisam bila u mogućnosti da mu se pridružim. Sigurna sam u našu ljubav i verujem da je daljina neće narušiti. Dušan je fenomenalan dečko koji me je, osim fizičkim izgledom, privukao i neverovatnom dobrotom koja dominira njegovim bićem. Bila sam šokirana kada sam shvatila koliko mu je malo trebalo da me osvoji i navede da se osećam kao najposebnija žena na svetu – priča zaljubljena pevačica.

Iako su zajedno samo četiri meseca, pevačica priznaje da je upravo u dvadesetdevetogodišnjem biznismenu pronašla svoju idealnu polovinu, ali i da bi pored njega mogla da provede ostatak života.

- Kao i svaka devojka, maštam da moje venčanje podseća na Diznijeve bajke koje sam gledala kao devojčica. Ne verujem da ću se uskoro udati jer još nisam ni verena, a na muškarcima je da prvi iznesu ponudu te vrste. Kada je reč o majčinstvu, volela bih da imam skladan dom u kome će vladati harmonija i koji će da vrvi od dece, ali trenutno mi je karijera na prvom mestu – kaže Savićeva.

Moni Marković

 

 

makonda-tracker