emotivno

Sergej Ćetković otvorio dušu i podelio prelepu priču: Evo zašto sam usvojio dve devojčice!

0
Pevač Sergaj Ćetković, autor brojnih hitova "Zbog nas", "Dva minuta", "Znaj da moja si" u javnosti je poznat i kao otac koji je sa suprugom usvojio dve devojčice...
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić


Sergej Ćetković: Porodica je moja oaza mira

Pošto nisam od onih koji će konstantno biti u medijima i pričati o svom slučaju, mislio sam da će biti dovoljno da svi oni koji razmišljaju o tome vide moju sreću i sve ono što sam uradio i što mi se dešava...

Pričam o  najpozitivnijoj stvari - postati roditelj i da će to biti, na neki način i njima podstrek, pomoć i da će iz mog slučaja naučiti šta treba da rade dalje. Apelujem na sve ljude koji razmišljaju o hraniteljstvu, a na prvom mestu o usvajanju, da potraže stručnu pomoć u smislu razgovora u institucijama, kao što su centri za socijalni rad. Meni je to bilo od pomoći i ono što je, najbitnije da sami donesu tu najveću, po meni, odluku u životu. Naravno, uz podršku svojih najbližih, svojih porodica i da krenu...“, priča svoje iskustvo Ćetković.

Dete u duši: Ovako je Sergej Ćetković nasmejao fanove (FOTO) 

Sergej Ćetković onima koji se još razmišljaju da li da usvoje objašnjava da imaju na umu da je dečja i njihova sreća važnija od društvenih predrasuda.

Njihova i sreća te djece bitnija od onoga 'što će reći ljudi' ili šta će se pričati po čaršiji. Tako da onima koji me, tim povodom, pitaju ili priđu na ulici, a bilo je toga više puta, kažem neki savjet i podijelim svoje iskustvo sa njima. I kažem da je moja sreća najbolje iskustvo, najbolji pokazatelj onima neodlučnim šta treba da čine dalje. Ali ima i onih koji toliko tiho pričaju o tome jer se boje da to neko ne čuje, da pričamo uopšte o tome. Uvek sam se trudio da ne slušam sredinu, da idem svojim putem i da sebe činim što srećnijim i ispunjenijim“, rekao je Sergej Ćetković.

makonda-tracker