Priveden dečko Jelene Dokić

0
Australijska teniserka srpskog porekla Jelena Dokić pretrpela je neprijatnost u avionu, koji ju je iz tasmanijske prestonice Hobarta, vraćao ka Melburnu
Foto: Sport&Style
Foto: Sport&Style

Ona je, naime, došla u verbalni sukob sa jednom od putnica, nakon čega su reagovali Jelenin dečko Tin Bikić i njegov brat, teniserkin menadžer Borna. Nastala je žestoka svađa, tokom koje je bilo i raznih nepristojnih gestova, pa se umešala i posada, prenosi australijski list Herald Sun. Tin je navodno pesnicom iz sve snage udario u sedište na kom je sedela putnica koja se pokačila sa njegovom devojkom. O svemu je obaveštena i policija, pa su na aerodromu u Melburnu sačekani akteri rasprave, a slučaj je ispitan tokom privođenja Jeleninog dečka i njegovog brata menadžera. Oni su na saslušanju držani nekoliko sati i još se ne zna se hoće li putnica podneti žalbu na to što su oslobođeni. Menadžerska agencija Jelene Dokić saopštila da teniserka nije učestvovala u gužvi.

- Tin i Borna izvinjavaju se ženi koja je doživela neprijatnost, kao i posadi aviona – stoji u saopštenju. Jelena je, inače, u drugom kolu turnira na Tasmaniji eliminisana od Šarar Petr iz Izraela, a u Melburnu brani četvrtfinale od prošle sezone.

Nikola Rumenić

makonda-tracker