Naj od naj: Najboljih petnaest

3
Završeno je glasanje za ličnosti i događaje koji su obeležili 2009. godinu. Pogledajte koga su čitaoci Story portala odabrali kao najbolje u 15 kategorija

Nakon mesec dana glasanja na Story portalu, čitaoci su odabrali ličnosti koje su obeležile proteklu godinu. Aktuelnu naslovnu stranu magazina Story krasi zajednička fotografija Lepe Brene i Željka Joksimovića, pobednika u kategorijama za pevača i pevačicu godine.

U konkurenciji za najboljeg glumca najviše simpatija gledalaca dobio je Ivan Bosiljčić, dok je u kategoriji glumice pobedila Sloboda Mićalović.

Novak Đoković osvojio je najviše glasova posetilaca sajta i proglašen za sportistu godine, dok je za sportistikinju titulu ponela Nađa Higl.

Vladimir Vuksanović i Sandra Obradović dobili su najviše glasova u kategoriji manekena, dok su Ognjen Amidžić i Marijana Mićić osvojili najviše glasova posetilaca koji su smatrali da su njih dvoje najbolji voditelji. Ognjen Amidžić dobio je najviše glasova i u kategoriji najbolje emisije, u kojoj je pobedio njegov Ami G Show.

U kategoriji rijaliti programa najviše glasova dobio je televizijski format Farma, a najviše glasova u kategoriji televizijske serije dobio je Ranjeni orao, koji je po romanu Mir Jam režirao Zdravko Šotra. Ivana Selakov i Darko Radovanović imaju najbolju pesmu Ako je do mene, a hrvatska pevačica Severina Vučković održala je najbolji koncert po mišljenju posetilaca internet portala magazina Story.

Narednih dana na www.story.rs potražite najsvežije vesti, intervjue i fotografije svojih miljenika.

 

makonda-tracker