ekskluzivno za story

Suzana Mančić: Gospodin pravi mora dobro da se ljubi

0
Poznata voditeljka podelila je sama svoje mišljenje o savršenom muškarcu.
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac


Ana Sević: Gospodin Pravi izaziva poseban osećaj

Suzana Gospodin ON

Nije bitno kako izgleda, niti da je bogat. Važno mi je da je duhovit, da ima šta da kaže i da mi prosto sa njim nije dosadno. Jednostavno da je zabavan i da imamo o čemu da pričamo - iskrena je voditeljka.

Sanja Marinković: Pravi muškarac plaća svoje račune

Lepe ruke, to primećujem i to je privlačno. I svakako da se lepo ljubi. Znate li koliko ima muškaraca koji ne umeju da se ljube? - zaključuje kroz smeh šarmanta Suzi.

U susret premijeri hit komedije "MR. Right: Ubica na belom konju" , koji u naše bioskope stiže 28. aprila, poznate dame sa srpske javne scene otkrivaju nam kakve osobine muškarac mora da ima da bi bio gospodin Pravi.

Marta konačno upoznaje svog princa na belom konju ali ubrzo se romansa na veliko komplikuje kada se ispostavi da je njen Gospodin Savršeni u stvari plaćeni ubica u begu od narko kartela koji su ga angažovali jer se okrenuo protiv njih i ubija one koji ga angažuju. Dodatna komplikacija je i to što se u priču meša i FBI agent koji pokušava da ga privede pravdi, tako da je Martin princ na belom konju, u stvari plaćeni ubica na belom konju koji beži od zakona i od svojih klijenta.
U filmu igraju: Ana Kendrik, Sem Rokvel, Tim Rot, Majkl Eklund, RZA...

 

makonda-tracker