izuzetak

Prekršila je osnovno pravilo u svetu mode Ono što je usledilo će vas zapanjiti (FOTO)

0
Uvek sledite svoje instinkte i budite to što jeste, a evo i zašto
foto: Profimedia
foto: Profimedia
Kendis Hafin 




Ova žena je prekršila šerijatski zakon: Upoznajte saudijsku princezu koja je ceo svet ostavila bez teksta (FOTO)


Na nekoliko mesta su hteli da smršam, a ja sam mislila: "Oh, pa dobro, možda je to uobičajeno?" Nosila sam konfekcijski broj 6 i mislila sam da sam seksi. Bila sam srednjoškolka, imala sam fino telo i mislila da ću postati menekenka. A onda je neko rekao: "Moraš da smršaš sedam kilograma". Nisam znala kako se to radi. Kada sam napokon potpisala ugovor, angažovali su me kao plus sajz i nikada se nisam osvrnula.

foto: Profimedia
Vogu

Kejt Midlton pogazila pravila: Vojvotkinja prekršila 115 godina dugu tradiciju

Ljudi su me gledali drugačije. Zaobljene devojke nisu imale priliku da toliko rade editorijale. Snimale smo za kataloge, sajtove, prodaju preko interneta. Nisi mogao da nas vidiš u finim, modnim magazinima. To je promenilo igru.


Vogu Pireli

Marijana Mićić je prekršila osnovno make up pravilo: Rezultat će vas oduševiti (FOTO)
foto: Profimedia
Kendis

Promašaj ili smela kombinacija: Dženifer Lopez prekršila modno pravilo broj jedan (FOTO)​​​​​​​

Moram mnogo da radim da bih se održala, ali mislim da je glavna stvar osećaj - ako se osećaš kao da si malo naduvena ili si nabacila nekoliko kila viška, naravno da ćeš promeniti nešto. Ipak, nema pravog pritiska da svaki dan moram da idem u teretanu. Ovo stalno pričam - plus sajz devojke u industriji su najzdravije osobe koje sam upoznala u životu. Nismo u fazonu da pravimo žurke u Mekdonaldsu. Devojke koje ja poznajem rade jogu, trče po nekoliko kilometara dnevno, jedu zdrave izbalansirane obroke.

makonda-tracker