Izašlo na videlo

Manekenka otrkila mračnu tajnu Viktorijas sikreta: Šokantni zahtevi će promeniti vaše mišljenje o ovom brendu (FOTO)

0
I dok mi mislimo da su devojke savršene, zahtevi slavnog brenda, po pitanju izgleda njegovih zaštitnih lica, graniče s dobrim ukusom. O tome je progovorila i jedna od bivših Viktorijinih anđela
foto: Profimedia
foto: Profimedia


Ove namirnice Viktorijini anđeli nikada ne jedu!
Erin Hiterton Leonardom
r

Otrkivamo trik Viktorijinih anđela: U 3 koraka do savršenih uvojaka (FOTO + VIDEO)

Moja poslednja dva Viktorijas sikret šoua su prošla tako da sam čula kako sam debela i da bi trebalo da smršam. Pogledala sam se i rekla da li je to moguće. Vežbala sam dva puta dnevno i jela zdrave obroke, ali jednostavno nisam mogla da postanem dovoljno vitka da zadovoljim stroge zahteve.


Bila sam jako depresivna, jer sam teško radila i osećala sam kao da mi je telo pružalo otpor. Sećam se da sam jedne večeri stigla kući s treninga, gledala u hranu i pomislila da možda jednostavno ne bi trebalo uopšte da jedem.

Adrijana Lima: Ovo je deset najvećih tajni Viktorijinih anđela!

Viktorijas sikret Erin zbogom

Shvatila sam da ne mogu da paradiram pred svim tim ženama, kojima sam uzor i govoriti im da je to lako i kako to može svako. Taj osećaj, koji sam shvatala kao poraz, zapravo je bio poziv na buđenje, kako bi čvrsto stajala iza svoje svrhe u životu. Odmakla sam se od skrivanja iza napravljene verzije sebe.

makonda-tracker