Sanja Marinković: Mali recepti za ljubav i strast

0
Voditeljka Sanja Marinković priznaje da je snagu emocija spoznala tek kada je upoznala svog nevenčanog supruga Aleksandra Uhrina i otkriva šta je tajna njihovog skladnog odnosa
Foto: TV Pink
Foto: TV Pink

Tridesetpetogodišnja voditeljka Sanja Marinković, čija je emisija Magazin In već deceniju jedna od najgledanijih na domaćim televizijama, osim uspeha u poslu može da se pohvali i ličnim, porodičnim zadovoljstvom. Zgodna brineta živi život kao iz bajke, presrećna kraj svog partnera, montažera Aleksandra Uhrina, s kojim je spoznala istinsko značenje reči ljubav, čija je kruna njihov sin Strahinja. Mališanu koji je svojim dolaskom na svet učvrstio nevidljive spone koje vežu ovaj nevenčani bračni par, 19. decembra roditelji su organizovali proslavu drugog rođendana u igraonici Party Club, gde se zabavljao sa svojim drugarima i uz nezaobilaznog klovna koji ih je uveseljavao.

Popularna voditeljka kaže da, uprkos brizi i obavezama oko deteta, Aleksandar i ona određeno vreme posvećuju isključivo jedno drugom, kao i da uživa u idiličnoj vezi sa svojim nevenčanim suprugom.

- Smatram da je ključ uspešne veze kada imate razumevanje za sve obaveze svog partnera, a to je najteže, pogotovo kada dobijete bebu. Poznajem parove koji do treće godine svog deteta nisu progovarali ni reč jer je, usled novonastale situacije i brojnih obaveza, u kući vladala velika nervoza. Uhrin i ja smo dobro organizovani, a i priroda našeg posla je takva da možemo da se uskladimo i više kvalitetnog vremena provedimo sa sinom. Smatram da se ljubav neguje pa s vremena na vreme obavezno odemo sami na neko putovanje, a  moji roditelji tada pričuvaju Strahinju. Tih nekoliko dana, kada nakratko pobegnemo od realnosti, Aleksandar i ja smo upućeni samo jedno na drugo. Samim tim, naša veza dobija na kvalitetu, a strast na intenzitetu – vragolasto kaže šarmantna voditeljka.

Ono čime je Sanju pre pet godina osvojio njen nevenčani suprug, svakako su njegova duhovitost i nesvakidašnji šarm. Ono što joj je danas veoma važno jeste to što može da se osloni na Aleksandra u svakom segmentu života, od njega ima ogromnu podršku i pomoć i bez ijedne izgovorene reči ume da prepozna sve njene potrebe.

S obzirom na to da je odlično poznaje, Uhrin je smislio slatki plan za venčanje na nekoj od egzotičnih destinacija, za koji je bio siguran da će oduzeti dah njegovoj voljenoj.

- Gledajući svoje prijateljice koje su se redom razvodile, pre nego što sam se upoznala s Aleksandrom, mislila sam da se nikada neću udati. Međutim, u međuvremenu sam promenila mišljenje, a tema braka i njemu i meni nametnula se sama po sebi, naročito otkako se Strahinja rodio. Trenutno imam želju da se udam i jedva čekam da mi Aleksandar organizuje venčanje koje će za mene biti iznenađenje – otkriva Marinkovićeva koja objašnjava da je od srednje škole išla iz veze u vezu, sve dok nije naišla na svoju idealnu polovinu.

- Još od srednje škole nisam bila sama. Moje veze trajale su uglavnom dugo, ali nikada ni s kim nisam bila toliko povezana kao sada. Uprkos tome što je to mojim momcima smetalo, uvek sam odlazila sama na putovanja, izlazila sa svojim prijateljicama... Sebe sam stavljala na prvo mesto i zabavljajući se s njima, zapravo sam upoznavala svoju ličnost, želje i potrebe. Nekako sam intuitivno osećala da te veze nisu imale budućnost. Ipak, čim sam upoznala Aleksandra, shvatila sam da želim da izlazim, putujem i sve delim s njim – ističe Sanja koja tvrdi da joj je drago zbog ljubavnog iskustva koje je imala pre svog sadašnjeg partnera jer je potpuno ostvarena uplovila u svoju mirnu emotivnu luku.  

- Do sada sam imala kratke i duge veze, uživala sam i u flertovima, živela udvoje...  ali sve to prošlo je onog trenutka kada sam upoznala Aleksandra. Svom voljenom muškarcu flert i preljubu nikada ne bih oprostila  jer nakon toga sigurno ne bi sve bilo isto kao pre. Ni sama nikada nisam varala, nego sam na prve znakove nove simpatije prekidala veze u kojima sam bila – iskreno zaključuje Marinkovićeva.

Ksenija Konić

 

 

makonda-tracker