Danilo Ikodinović: Hana me čini ponosnim

Direktor VK Vojvodina Danilo Ikodinović otkriva zadovoljstvo zbog svog uspešnog oporavka, ali i sreću koju mu donosi ćerka Hana koja je, kako kaže, pokupila najbolje od njega i njegove supruge Nataše Bekvalac
2
1 / 2 Foto: Story Arhiva

Kada sumira rezultate na samom kraju 2009. godine, slavni srpski vaterpolista i direktor vaterpolo kluba Vojvodina Danilo Ikodinović može da bude zadovoljan jer u poslednje vreme ubira plodove svog napornog rada i lavovskog zalaganja za boljitak kako sopstveni, tako i u profesionalnom pogledu. Čuveni sportista već četiri godine uživa u skladnom braku sa pop zvezdom Natašom Bekvalac, čija je ljubav dobila svoju najsjajniju krunu 17. marta 2007. kada im se rodila ćerkica Hana koja im je najveći motiv da iz dana u dan budu što bolji. Nakon saobraćajne nesreće koja ga je zadesila pretprošlog leta, iscpljujuće lečenje i nesebično zalaganje lekara za njegov oporavak, prema njegovim rečima, rezultiraju oporavkom koji još traje. Ipak, veliki uspeh doživeo je i na profesionalnom polju jer samo tri meseca nakon što je došao na čelo kluba, Vojvodina se plasirala na prestižno takmičenje Evroliga.

 - U sledećoj godini trudićemo se kao i do sada da svakog meseca zaposlenima isplaćujemo plate i to zaista nije zezanje, već istina. Najvažnije je da igrači budu zadovoljni kako bi dobro igrali i postizali odlične rezultate. Na njihovu igru nemam nikakvu zamerku i mogu samo da ih pohvalim - objašnjava Ikodinović koji je prema tvrdnjama medicinskih stručnjaka nakon tragične nezgode koja ga je zadesila uspeo da preživi zahvaljujući odličnoj fizičkoj formi, a za potpuni oporavak svestan je da mora da bude mentalno jak i veoma strpljiv. 0

- Ja sam u procesu oporavka koji dugo traje. U poslednje vreme imao sam tri operacije, a pre toga dok sam bio u nesvesnom stanju ni sam ne znam koliko. Zbog toga ne mogu da tvrdim kako će sve u budućnosti teći, ali ja sam zadovoljan, kao i doktori. Voleo bih da mogu odmah da znam kakav će biti krajnji rezultati, ali to je nemoguće - iskren je Danilo koji snagu crpi iz toplog porodičnog gnezda, ali za razliku od mnogih nije opterećen klišeima koji su karakteristični za pretpraznički period.

- Nova godina kao praznik me užasno nervira i ide mi na živce. Izluđuje me ta euforija koja vlada u vazduhu kao da se ne znam šta dešava. Nataša je trenutno malo konfuzna, još ne zna da li će tokom novogodišnje noći raditi ili ne. Što se mene tiče, uvek sam joj govorio da čini ono što joj u tom momentu prija i da je najvažnije da bude zadovoljna. Ako joj se ide da peva, neka ide, a ako ne, neka sedi kod kuće. Od gladi nećemo umreti, jer para imamo sasvim dovoljno, tako da nam taj njen nastup nimalo neće promeniti život. Ovo je šesta Nova godina otkako smo nas dvoje zajedno, a do sada je radila dva puta. Uvek joj ostavim prostora da odluči kako želi, tako da još ne znam da li ćemo biti zajedno, ali ono što sigurno jeste to je da ću biti kod kuće - ističe jedan od najboljih srpskih vaterpolista ikada i priznaje da mu najlakše osmeh na lice izmami dvogodišnja ćerkica Hana.

- Hana je neverovatna devojčica, predivna je. Nataša je u poslednje vreme veoma angažovana i zauzeta obavezama oko albuma i često je odsutna, tako da je ona stalno s nestrpljenjem iščekuje. Takvu ljubav koja među njima vlada u životu nisam video. Ona je fantastično dete koje je veoma srećno, zadovoljno, dobro i lepo vaspitano. Sluša mamu i tatu, a i dalje se čudim kako je od ovakvih roditelja ispalo takvo dete, što me čini prezadovoljnim i ponosnim - kaže Danilo.

Moni Marković

 

makonda-tracker