Svetlana Ceca Ražnatović: Ljubav o kakvoj je maštala

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović 2009. godinu pamtiće kao najburniju tokom poslednje decenije jer je upoznala svoju srodnu dušu, manekena Vladimira Cvetkovića, i poželela da mu podari decu. Pevačica je sa svojim dragim i Veljkom i Anastasijom provela novogod
0
1 / 2 Foto: Petar Đorđević

Folk zvezda Ceca Ražnatović nedavno je prvi put otvoreno priznala kako želi da svom partneru, tri godine mlađem manekenu Vladimiru Cvetkoviću u bliskoj budućnosti podari potomke. Pevačica od pre dva meseca više ne krije kako je strasno zaljubljena u zgodnog Novosađanina, sa kojim je od početka veze provela nekoliko romantičnih vikenda u inostranstvu, ali i posetila nekoliko prestoničkih javnih događaja. Držeći za ruku svog dragog, folk diva jasno je svima stavila do znanja je posle smrti svog supruga Željka Ražnatovića Arkana, pre gotovo deset godina, prvi put srećna u ljubavi, a Vladimira je još na početku romanse upoznala i sa svojom decom, trinaestogodišnjim Veljkom i dve godine mlađom Anastasijom. Ceca je tajnu o svojoj vezi otkrila još u julu u intervjuu za Story, dok su joj brojni mediji pripisivali vezu sa manekenom Vladimirom Vuksanovićem za kojeg je tom prilikom rekla da joj je samo prijatelj.

- Trudim se da svoju intimu sačuvam za sebe, a u tome mi pomaže moj sadašnji partner koji ne voli da se eksponira. Ne smeta mu što je tako, a i meni je super. Onaj ko je sa mnom dobro je svestan sa kim je, kao i da sam ja žena koja zna šta hoće i da ne mogu biti ni nezaštićena maza, a još manje mangup. Imam stavove i principe u svakom segmentu života i smatram da bez uzajamne tolerancije ništa ne može da opstane, a kamoli jedna veza - istakla je Ceca, a tri meseca kasnije za Story priznala da joj prija kada mediji nju i Cvetkovića porede sa Andželinom Džoli i Bredom Pitom.
- Veoma je slatko to što nas porede sa najlepšim parom na svetu - uz zagonetan osmeh rekla je Ceca kojoj su i astrolozi nedavno  prognozirali kako će se uskoro udati i sa novim dečkom dobiti decu. Nadu da će joj se ta želja i ostvariti otkrila je i u intervjuu za tabloid Scandal.

- Pa zašto ne bih volela da mu rodim decu? On je moj izbor. Ne bih bila sa tim čovekom da mi do njega nije stalo. Veoma volim decu i želela sam da u braku imam više od dvoje dece, ali mi se ta želja nije ostvarila. Ako mi se desi, što da ne. Volela bih i nikada nisam bežala od toga jer sam decu rađala iz ljubavi - rekla je Ceca i obelodanila detalje svoje romanse.

- Lepo nam je i puštamo da nam se sve u vezi dešava spontano. Ne pričamo o braku, niti o veridbi... Mi smo tek nekoliko meseci zajedno i treba nam još vremena da se bolje uskladimo i profunkcionišemo kao par jer uvek može bolje. Za sada nam je lepo, srećna sam i to je najbitnije. Mnogo vremena provodimo zajedno i sada mogu slobodno da kažem da od smrti mog muža nisam imala ovako lepu, ozbiljnu i zdravu vezu u kojoj se osećam kao prava žena. Mažena sam i pažena, to mi je bitno, a on mi je apsolutno posvećen. Osećam se voljenom i centar sam njegovog sveta što je bitno za svaku ženu - rekla je u zanosu ljubavi prema svom voljenom slavna pevačica.

Ceca je sa svojim dragim i decom, Veljkom i Anastasijom, praznike provela na Kopaoniku, gde će najverovatnije ostati do polovine januara, kada se navršava deset godina od ubistva njenog supruga Željka Ražnatovića Arkana.

Inače, pevačica je ovih dana bila na meti domaćih tabloida zbog prstena koji je dobila od novosadskog manekena, ali je njena PR služba demantovala da je Cvele u novogodišnjoj noći na Sajmu verio Cecu. Ražnatovićeva je u punoj hali Sajma, uvela oko 10.000 Beograđana u najluđu noć, a osim nje, na tom dočeku su pevale I Zvezde Granda iz najnovije postave.

Nikola Rumenić

 

 

makonda-tracker