Udala se Jelena Veljača

1
Popularna hrvatska glumica rekla je sudbonosno da svom dugogodišnjem dečku i kolegi Janku Popoviću Volariću
Foto: Boris Pljičanin
Foto: Boris Pljičanin

U strogoj tajnosti, u jednom od prestižnih zagrebačkih restorana Apetit, dvadesetdevetogodišnja glumica Jelena Veljača i njen vršnjak Janko Popović zakleli su se jedno drugom na večnu ljubav 26. decembra.

Kako bi u potpunosti sakrili ovaj svečani čin od medija, mlada je u restoran ušla sakrivena kišobranima, a obezbeđenje je palilo baterijske lampe kako bi onemogućili fotografisanje. Glumica, koja je našoj javnosti postala poznata nakon serije Ljubav u zaleđu, ipak je želela da počasti i sedmu silu, pa im je poslala šampanjac na parking gde su je čekali. Par koji je već dve godine u vezi svoju sreću želeo je da podeli samo sa svojim prijateljima kojima je bilo najstrože zabranjeno da pričaju šta se te noći dešavalo u sali, a menadžeri restorana su čak potpisali ugovor o poverljivosti u kome je pisalo da čak ne smeju da otkriju šta je te noći bilo na meniju.

Jelena, koja je venčanicu kupila nekoliko meseci ranije u Londonu, blistala je i uživala u ovom veoma važnom danu o kome ne želi da govori. Par je u toku leta prošle godine na kredit kupio stan u Zagrebu, a zanimljivo je da on u zgradi koja je prekoputa onoga u kome živi Jelenin bivši dečko Roman Majetić. Jelena je sa Romanom svojevremno sarađivala kao glumica, ali i kao scenarisita na seriji Ponos Ratkajevih, koja je takođe emitovana u Srbiji.

Ksenija Konić

makonda-tracker