POŽALILA SE

Iskrena Kaja Ostojić: Prošla sam kao bos po trnju dok sam imitirala Bešlića, to nije muzika koju ja volim...

0
Pevačica Kaja ističe da se loše osećala u koži folk kolege, jer ona pesme koje su obeležile njegovu karijeru ne voli niti ih peva...
foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Kaja Ostojić ističe da se loše osećala u koži folk kolege, jer ona pesme koje su obeležile njegovu karijeru ne voli niti ih peva, prenosi Kurir.rs

Kaja u borbi sa strahom: Ne postoji ništa teže od ovoga

Katarina Kaja Ostojić pobrala je sve simpatije članova žirija imitacijom Halida Bešlića u emisiji Tvoje lice zvuči poznato, koja će biti emitovana u nedelju na TV Prva u 21 sat. Međutim, pevačica priznaje da joj je bilo neprijatno u koži bosanske folk zvezde jer prezire njegovu muziku.

Incident na snimanju TLZP: Kaja pala sa velike visine, povredila rebra
 

foto: Prva Tv Promo


I pored toga, ona je Bešlićev lik odlično dočarala, a maskeri su dobili sve komplimente, jer Kaja je bila preslikani Halid. Ali, kad je počela da peva njegov hit Prvi poljubac, prepoznao se pevačicin  glas.

Dok sam imitirala Bešlića, prošla sam ko bosa po trnju! Nisam se nadala da ću dobiti takav zadatak, ali nisam se protivila. Nije to uloga koju volim, niti je to žanr muzike koji volim i pevam. Bez veze mi je bilo, iako sam to odradila krajnje profesionalno. Poštujem tog čoveka, ali bilo mi je odvratno da imitiram nešto što nije moj muzički pravac"- požalila se Kaja.

Za razliku od nje, Suzani Mančić odgovaralo je što imitira Kajli Minog. Bez obzira na to što je voditeljka svojevremeno operisala kuk i jedno vreme bila na štakama, njoj nimalo nije bilo teško da skine zahtevnu koreografiju svetske zvezde.
 

foto: Prva Tv Promo

 Fenomenalno sam se osećala kao Kajli. Odlično sam pevala na engleskom. Jedino mi je bio problem što pesma ima četiri strofe, pa je trebalo naučiti reči. Koreografija mi je baš dobro legla. Hvala bogu što sam sve izdržala jer, iako sam imala problema sa zdravljem, nisam bogalj, niti sam u kolicima i na štakama. Kad osiguravajuće društvo nije htelo da mi isplati odštetu, ja sam sto posto zdrava"- rekla je Suzana.

 

makonda-tracker