Doček na crnogorski način

Emina Jahović pevala u Budvi i u Petrovcu, publika u transu uz Vesnu Zmijanac i Doris Dragović
0
1 / 6

Emina Jahović dočekala 2010. u automobilu

U crnogorskim gradovima je na dočeku Nove 2010. boli izuzetno veselo, a za to su se pobrinuli i vrhunski izvođači zabavne i narodne muzike. U Budvi je, pre nastupa Plavog orkestra, pevala Emina Jahović, koja je napravila odličnu atmosferu na Trgu slikara, a nakon što je dobro zagrejala goste prestonice crnogorskog turizma, srpska Penelope Kruz krenula je put Petrovca, gde je bila gost iznađenja u hotelu Palace. Na putu od Budve ka Petrovcu, dočekala je i Novu godinu, i to u luksuznom četvorotočkašu koji je nju i njene saradnike prevozio do pomenute morske destinaciju. Pevačica je dogrejala već uzavrelu atmosferu u svečanoj dvorani Palasa, a u Petrovcu je ostala sve do drugog januara, budući da je na istom mestu nastupala i za reprizu Nove godine. Iz Crne Gore, pevačica se preko Beograda vratila za Istambul, gde su je čekali suprug Mustafa Sandal i sin Jaman, a nakon samo nekoliko dana provedenih u Turskoj, Emina će uskoro ponovo otputovati, i to u Prag, gde će posetiti rodbinu i prijatelje.

 Povratak Doris Dragović

Doris Dragović napravila je fantastičnu atmosferu u petrovačkom hotelu Palace. Tokom nastupa čitava dvorana je plesala sa njom, od prve do poslednje pesme. Oduševila je prisutne količinom energije i neverovatno temperamentnim nastupom, a gosti su komentarisali i njenu dobru formu, i hvalili njen izgled na pragu šeste decenije. Pevačici je ovo prvi nastup u Crnoj Gori, nakon deset godina, tačnije otkako je zbog tezge u Igalu proterana sa stadiona FK Hajduk u Splitu i u Hrvatskoj proglašena izdajnicom. Doris je u Palasu pevala i za reprizu dočeka.

Marko Đurovski prvi čestitao Vesni Zmijanac

Folk zvezda Vesna Zmijanac branila je narodnjačke boje uz Zorana Kalezića, a nastupala je u Petrovcu dve večeri, kao i Emina, Doris i Zvonko Bogdan. Uz Vesninu muziku najviše je uživao Svetozar Marović, bivši predsednik državne zajednice Srbije i Crne Gore, ali i ljudi iz aktuelnog crnogorskog političkog vrha. Vesni je Novu godinu telefonom prvi čestitao reper Marko Đurovski, koji će uskoro snimiti duet sa njenom ćerkom Nikolijom.

 Nikolina Pišek i Emina Jahović postale prijateljice

Program u hoelu Palace tri dana je vodila hrvatska voditeljka Nikolina Pišek koja se tokom višednevnog boravka u Crnoj Gori najviše družila sa pop pevačicom Eminom Jahović, sa kojom je počela da neguje lepo prijateljstvo. Seksi Nikolinu u Petrovcu je pratio i njen dečko, svetski rekorder u ronjenju na dah Kristijan Curavić, a voditeljkina ćerka Hana za to vreme je slavila u Zagrebu.

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker