Neutešan

Ognjen Amidžić: Nisam u stanju da pričam, u šoku sam (FOTO)

0
Činjenica da je grupa Flamingosi, koju su činili Ognjen Amidžić i Marinko Madžgalj, ostala bez čuvenog veselog dečaka potpunog je slomila voditelja...
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić
Ognjen Amidžić
Marinka Madžgalja

Marinko Kurir

Ne znam šta da kažem. Iskreno, nisam u stanju da pričam. U šoku sam! Ne znam šta bih bilo kome rekao. Ljudi me danima zovu, a ja ne znam šta da im kažem", sa setom u glasu kaže voditelj.

U paklu sam zbog pripreme za komemoraciju, sahranu i emisiju. Ne znam gde se nalazim zbog svega što se desilo", objašnjava Ognjen, koji će se danas na Bežanijskom groblju oprostiti od rano preminulog prijatelja.

Druže moj, sačuvaću te, ne brini: Andrija Milošević se oprostio od Marinka Madžgalja (FOTO)

Amidži šou Madžgalju

Razumite me, nema reči kojima bih u ovom trenkutku mogao da opišem kako se osećam", rekao je Amidžić, uz koga je sve vreme supruga Danijela.


Ognjen Marinkovoj Marinkom

Ognjen Eh, da mi je

Subota, toplo je, kažu da će proleće, meni uvek zima je. Srce hladno je otkad nema te. Da se vrate stari dugovi, da mi dođu moji drugovi, a ti prođes pored kapije kao ranije", glasi samo jedna od strofa numere koju je Amidžić posvetio preminulom prijatelju.


Voditelj će danas, uz mnogbrojne članove njegove porodice, prijatelje i kolege, teškim koracima ispratiti Marinka na večni počinak.
makonda-tracker