Poznati pevaju božićnu pesmu

Povodom velikog hrišćanskog praznika, brojne poznate ličnosti, učesnici misionarske akcije Obnovimo sebe – podignimo Stupove snimili su spot za novu božićnu pesmu Zvezda se zasije.
0
1 / 21

Učesnici misionarske akcije Obnovimo sebe – podignimo Stupove – pevači, glumci i muzičari, snimili su zajedno sa dečijim horovima i frulašima pesmu pod nazivom Zvezda se zasije po tekstu svetog vladike Nikolaja Srpskog. U snimanju su učestvovali: Jelena Tomašević, Saša Kovačević, Mari Mari, Ivana Jordan, Nikola Hadži Nikolić, Miloš Velimir –Buca, Aleksandar Srećković Kubura, Sonja Kolačarić, Jelena Helc, Nenad Maričić, Slađana Borota, đakon Aleksandar Azdejković, deca iz dečijeg hora Rastko pri hramu Svetog Save, hor Đakon Avakum i frulaši: Milinko Ivanović, Bogdan i Janko Lukić, Aleksandra Milanović, Jana Lazarević, Angelina i Đorđe Radović. Muziku i aražman uradili su Andrej Andrejević i Milanko Ivanović-Crni, a spot za RTS režirao je Slobodan Simojlović.

Pesma Zvezda se zasije snimljena je u studiju Andrej Art, a spot je snimljen ispred hrama Sv.Save u maloj crkvici Sv.Save i na ulicama Beograda.

makonda-tracker