Stonsi zabrinuti za Ronija Vuda

0
Vremešni roker pije dve flaše votke dnevno što jako zabrinjava kolege iz benda koje su počeli da razmišljaju da li Vud i dalje treba da nastupa sa The Rolling Stones.

Šezdesetdvogodišnji roker Roni Vud, koji je nedavno raskinuo vezu sa dvadesetjednogodišnjom devojkom Ekatarinom Ivanovim, non stop se opija i upravo zbog toga ostali članovi legendarnog benda The Rolling Stones više ne žele da nastupaju sa njim, bar ne dok je u takvom stanju. Svetski mediji pišu da je Vud sklon samodestrukciji i da pije više od pedeset čašica alkohola dnevno, kao i da jedino The Rolling Stones mogu da utiču na njega da prestane s pićem. Čim su čuli ove uznemirujuće vesti, Ronijeva bivša supruga Džo i deca Lea i Tajron pozvali su frontmena benda Mika Džegera i molili ga da Vud ostane u bendu.

- Mik je jasno rekao Roniju da mora da prestane sa pićem ukoliko želi da nastavi turneju sa bendom. Takođe je naglasio da ukoliko želi da pije, tako potpuno ugrožava svoju poziciju u bendu i da za njega već postoji zamena – tvrdi izvor blizak Ronju Vudu.

Nik Čarls, prijatelj popularnog pevača, ponudio je da organizuje lečenje u Velikoj Britaniji i poručio da će mu pomoći da se skine sa alkohola.

Ekatarina Ivanova nedavno je progovorila o svojoj vezi sa Ronijem i ispričala britanskom tabloidu Sun detalje njihovih čestih svađa i Vudovih pijanih ispada.

- Ti si beskorisna, ja te posedujem – vrištao je Vud na nju, tokom svađe, dok su se vraćali sa safarija u Keniji.

Ivanova opisuje svog bivšeg dečka kao doktora Džekila i mister Hajda i kaže da je tokom veze sa njim bila toliko nesrećna da je u Parizu čak pokušala da se obesi Ronovom kravatom.

- Pala sam toliko nisko da sam želela da umrem, ali niko nije mislio da sam ozbiljna - rekla je Ivanova, koja je s Vudom raskinula prošlog meseca, nakon što je on fizički napao.

makonda-tracker