eMOTIVNO

Prelepo sećanje: Bata Živojinović napisao emotivnu poruku za svog dugogodišnjeg prijatelja (FOTO)

0
Boris Dvornik, velikan hrvatskog filma, preminuo je na današnji dan pre osam godina. Na poseban način prisetio ga se njegov dugogodišnji prijatelj i kolega Bata Živojinović.
foto: Story Press

Glumac Velimir Bata Živojinović na svom Instagram profilu objavio je danas poslednju zajedničku fotografiju gde je u društvu Borisa Dvornika.

Bata Živojinović poručio: Beograd neće biti isti bez tebe... (FOTO)

Hrvatski glumac naime, umro je na današnji dan pre punih osam godina. Iako su Borisovo i Batino prijateljstvo obiležila i idilična i burna razdoblja, dvoje dugogodišnjih prijatelja davno su zakopali ratnu sjekiru.

- Dragi Borise, danas je osam godina otkako si nas napustio. RIP dragi prijatelju. (24. mart 2016.) - napisao je Bata pored zajedničke fotografije snimljene 1990. godine.

Samo godinu dana nakon što je fotografija nastala, tačnije 1991. godine, Bata i Boris nisu mogli pronaći zajednički jezik zbog vihora rata koji je zahvatio regiju. To je bio uzrok višegodišnje svađe koja se u par navrata odvijala i prepucavanjem preko medija. Pomirili su se tek 2006. godine, a sudeći prema današnjoj glumčevoj poruci, Boris mu je ostao u dragom sećanju.

makonda-tracker