U Novu godinu u društvu zvezda

Najluđu noć u Beogradu i brojnim turističkim centrima u regionu veselijom će učiniti nastupi popularnih pevačica i pevača, koji će u Novu 2010. godinu ući radno
0
1 / 11 Foto: Miloš Nadaždin

Gužva oko Save – Ceca, Tanja ili Slavica

Folk diva Svetlana – Ceca Ražnatović pevaće nakon dve godine, ponovo u Beogradu, i to na Sajmu. Pevačica će nastupati od 23 časa do 01 i 30, a pre i posle nje pevaće najnovija postava Zvezda Granda, među kojima i pobednik Farme Milan Topalović Topalko. Samo nekoliko stotina metara dalje, u restoranu Jezero na Adi, peva temperamentna Šapčanka Slavica Ćukteraš, dok će s druge strane Ade, publiku će u KPGT-u zabavljati Tanja Savić.

 

Čola u Novom Vinodolskom

Zdravko Čolić će Novu godinu dočekati u Novom Vinodolskom, i to ekskluzivnim nastupom u wellnes & spa hotelu u vlasništvu Bruna Orešara. Koncertu i dočeku prisustvovaće oko hiljadu gostiju. Pre nekoliko dana Čola je nastupio pred nešto manje od 10.000 ljudi u Osijeku. Slavni pevač se ovih dana vratio i u studio zajedno sa svojim producentom Vanjom Aralicom s kojim privodi kraju snimanje pesama za novi album, čiji izlazak se očekuje u martu sledeće godine.

 

Ljubavi za Beograđane

Tradicionalni doček na beogradskim trgovima i ispred Skupštine proteći će u znaku kolažnog muzičkog programa, a na koncertu koji će se 31. decembra održati ispred Doma Narodne skupštine zvezda večeri biće pop pevač Željko Joksimović. Pod sloganom Vrata su otvorena, odabranom zbog nedavne vizne liberalizacije, nastupiće i sastav S.A.R.S, grupa Sunshine, kao i Đorđe David sa pratećim bednom Gang, koji će otvoriti nastup. Obezbeđen je i direktan TV prenos na Studiju B. Voditelj će biti Ivon Jafali, a novogodišnju čestitku Beograđanima će preko video bima uputiti i Radomir Antić, Dušan Ivković, Nađa Higl, Novak Đoković, Milorad Čavić...

 

Nataša Bekvalac na Kopaniku

Nataša Bekvalac nastupiće prvog januara nove 2010. na Kopaoniku u hotelu Grand, gde 31. decembra peva Haris Džinović. Sa njom je isprva trebalo da goste zabavlja i Ognjen Amidžić, ali je njegovo pojavljivanje u Grandu, prvog januara, za sada neizvesno. Lepa Nata spojiće lepo i korisno, pa će boravak na Kopaoniku iskoristiti i za kratko uživanje u zimskim čarolijama.

 

Hrvatske zvezde u crnogorskim hotelima

Nina Badrić pevaće za, kako se priča 20.000 eura, u bečićkom hotelu Splendid, gde nastupa i Hari Varešanović. Pevačica je ovaj nastup ugovorila još početkom jeseni, a u Crnoj Gori provešće nekoliko dana. Samo nekoliko desetina kilometara južnije, u petrovačkom hotelu Palace, pevaće Doris Dragović – tačno deset godina nakon nastupa u Igalu zbog kojeg je u Hrvatskoj proglašena izdajnicom i potom napadnuta na stadionu splitskog Hajduka. Sa Doris će u Petrovcu pevati i folk zvezda Vesna Zmijanac, te Zvonko Bogdan.

 

Emina Jahović-Sandal u Budvi

Pop pevačica Emina Jahović-Sandal pevaće 31. decembra na budvanskom Trgu slikara zajedno sa Plavim orkestrom. Pevačica stiže dva dana ranije u Beograd, odakle će se u prestonicu crnogorskog turizma uputiti avionom, a odatle će se takođe preko Beograda vratiti suprugu Mustafi i sinu Jamanu u Istanbul.

 

Seve VS Sneki u Kumanovu

Folk pevačica Snežana Babić Sneki nastupiće u hali Gracija u Kumanovu, pred nekoliko hiljada ljudi, koji su već razgrabili karte za ovaj događaj, dok u istom gradu na trgu peva hrvatska pevačica Severina Vučković. Hrvatski mediji pišu da će Seve za nastup dobiti 80. 000 eura, ali ova informacija nije za sada potvrđena, i u nju se sumnja, naročito otkako je Oliver Dragojević odbio da peva u Makedoniji za 50. 000 eura. Kod naših južnih suseda pevaće i Gibonni.

Brena i Dragana u krugu porodice

Folk dive Dragana Mirković i Lepa Brena odbile su sve i te kako primamljive novčane ponude za doček, kako bi praznike provele sa najmilijima. Dragana Mirković provešće novogodišnje praznike u bečkom domu, sa suprugom Tonijem i decom Markom i Manuelom, a pridružiće im se i pevačicini roditelji Predrag i Jelica. I Lepa Brena odlučila je da Novu godinu provede u krugu porodice. Folk diva uživaće u programu TV Pink, koji će emitovati novogodišnji Grand. I RTS je najavio reprizu kultnog filma Hajde da se volimo, tako da će slavna pevačica biti u prilici i da se još jednom podseti najgledanijeg ostvarenja u domaćoj kinematografiji.

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker